Betekintés - üdvözöllek a világomban!

Segítség - hogy jobban érts(d)...

 

Működnek vajon a kizárólag energetikai technikák egy olyan abszolút fizikai jelenségnél, mint a hegek?

Ebben a bejegyzésben kifejezetten rövid, hatékony technikákat gyűjtöttem össze, amiket bárhol, bármikor alkalmazhatsz, ha éppen "elgurul a gyógyszer". A lelki, érzelmi feszültség most a legnagyobb kihívás, és nincs mindig időnk, lehetőségünk hosszabb relaxációs technikák alkalmazására. Úgyhogy itt egy gyorssegély-gyűjtemény.

A menstruációról alkotott jelenlegi elképzeléseink, a róla alkotott véleményünk és a vele kapcsolatos gondolkodásunk manapság teljesen elrugaszkodott annak valós értékétől és jelentésétől. Ezért voltam boldog, amikor ez a cikk szembejött velem. Nekem segített, ha megszeretni nem is, de elfogadni, máshogy gondolni rá igen. Fogadjátok szeretettel!

Rengeteg oldalon, fórumon olvashatsz a kineziológiáról, és egyre többeknek van saját tapasztalata is vele. Így sokan 'vajákolásnak, humbugnak' tartják, mások mindenre jó csodaszernek, és megint mások, akik tudják, értik, és magas szinten művelik, komplementer segítő szakmaként tartják számon. Mi lehet az oka - az ismerethiányon kívül - az oly sok...

Sokan - köztük én magam is - hisszük, hogy minden, ami az életünkben megjelenik, mindenki, akivel találkozunk, önmagunkról tart nekünk tükröt. Ez alapján vonzunk be egyes embereket, szituációkat az életünkbe.

Észrevetted már, hogy képes vagy megváltoztatni a saját valóságod? Ez a kis történet segíthet, hogy megértsd:

Gyakran egy durranó hanggal kezdődik. Legyen akár katona, építőmunkás, koncertlátogató vagy ártatlan járókelő, egy erős hanghatás után a tinnitus árulkodó tünetével: állandó fülzúgással távozhat.

Észrevetted már, hogy vannak helyzetek, amikor számodra is érthetetlen módon reagálsz? Valahogy erősebben, mint máskor. Mintha nem is önmagad lennél.

Csakráink MINDEN energetikai és érzelmi problémánk emlékét, lenyomatát eltárolják, és mint egy rádió, folyamatosan sugározzák nekünk vissza azt.

Meridiánjaink úgy hálózzák be a testet, mint az elektromos vezetékek. Életenergiánk sajátos formája áramlik bennük. Az áramlás akadálytalansága szükséges ahhoz, hogy a testünk, a lelkünk, az elménk, az érzelmeink jól működjenek.