Betekintés - üdvözöllek a világomban!

Segítség - hogy jobban érts(d)...

 

Minden embernek van egy veleszületett legoptimálisabb létállapota. Ezzel együtt viszont vannak veleszületett hajlamai is, amik bizonyos érzelmi állapotok, esetleg fizikai kellemetlenségek iránti hajlamot megnövelhetnek.

Nem csak a testünk vagyunk. Persze vannak csontjaink és izmaink, de ugyanígy vannak érzelmeink, gondolataink, vannak tápanyagigényeink, és van energiánk. Mindezek egyéni harmóniája és együttműködése a jóllét alapja.

Ebben a bejegyzésben kifejezetten rövid, hatékony technikákat gyűjtöttem össze, amiket bárhol, bármikor alkalmazhatsz, ha éppen "elgurul a gyógyszer". A lelki, érzelmi feszültség az egyik legnagyobb kihívás, és nincs mindig időnk, lehetőségünk hosszabb relaxációs technikák alkalmazására. Úgyhogy itt egy gyorssegély-gyűjtemény.

Menopauza: holisztikus és természetes módszerekkel. Menopauzának nevezzük a női menstruációs ciklus megszűnését. A vele járó hormonális változások több szinten kifejtik hatásukat, a menopauzát sokaknak fenyegetően félelmetes folyamattá téve. A peri-menopauza tünetei enyhe formában akár 10 évvel a menopauza megjelenése előtt elkezdődhetnek. A túl...