❈ Elérhetőségeim ❈

Árak

Stresszoldás energetikai kineziológiai módszerekkel

Maximum 80 perc

17 000 Ft

Stresszoldás neurokineziológiával

Maximum 60 perc

17 000 Ft

Egy alkalom díja (max. 80 perc, kizárólag neurokineziológiával maximum 60 perc): 17.000 Ft. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az alkalmankénti díj a lefoglalt időpont díja, nem az időtartamé. Egy alkalom általában 80 perces, de kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki.

Mit jelent a kizárólag neurokineziológiával lehetőség: abban az esetben, ha a témádon nincs mit átbeszélni, mert a probléma ismert, adott, és neurokineziológiai fejlesztésre van szükséged. Ilyenkor a teljes időt a kezelőágyon töltöd, míg én oldom az "áramköröket".

Hétköznap 10.00 és 17.30 közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Figyelem: az adóváltozások miatt 2022. szeptember 1-től kizárólag  magánszemélyeket szolgálok ki!

Bejelentkezéshez kérlek, hívj a megadott telefonszámon!

Telefon: +36-20-628-7700

Cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 8. fszt 5. 5-ös csengő.

A biztonságos munka érdekében Zepter TherapyAir Ion tanúsítvánnyal igazoltan vírusölő hatású légtisztító készüléket működtetek!  

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: pontosan a ház előtt áll meg a 110-es és 112-es autóbusz, a Sólyom utcai megállónál. Útvonaluk: Bosnyák tér - Keleti pu - Blaha Lujza tér - Ferencziek tere - Bah csomópont - Apor Vilmos tér - Thomán István u. 

Széll Kálmán tér, Déli pu. felől: a Thomán István u. 8-tól kb. 500 m-re van a 102-es busz Szendrő utcai megállója, innen pár perc alatt lehet felsétálni a Thomán István utcába. 

Villamos: a 61-es vagy 17-es villamossal a Bach csomópontig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 59-es villamossal az Apor Vilmos térig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 

Metró: az M2 metró Széll Kálmán tér vagy Déli pályaudvar megállójából a 102-es busszal a Szendrő utcáig, onnan pár perc séta a Thomán István u. 8-ig. Az M3 metróval a Ferencziek terén átszállni a 110-es vagy 112-es buszra, a Sólyom utcai megállóig. 

Autóval: az M1 / M7 sztárda felől a Bah csomópontnál balra fel az Apor Vilmos térig, a Szent Obán térnél ismét balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Déli pu. felől jobbra az Istenhegyi útra, a Szent Orbán térnél balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Thomán István utca elején, a bal oldalon több szürke, 10 emeletes ház, majd egy növénnyel benőtt töltés utáni első 4 emeletes társasház a 8. szám. 

Parkolás:

A parkolás az egész környéken ingyenes, és van hely :)

A ház előtt párhuzamos parkolás lehetséges, a szemközti kertes házak előtti járdán tilos. A ház oldalában felkanyarodva egy nagyobb területű parkoló áll rendelkezésre. 

Időpont lemondása

Minél közelebb van a lemondás a megbeszélt időponthoz, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy át tudom szervezni az időbeosztásom, vagy másnak oda tudom adni a lefoglalt időpontot. Ezért az időpont megbeszélésével egyidejűleg a következő alapszabályokat kérem figyelembe venni:

  • Ha nem tudsz eljönni, a találkozót kérem legkésőbb az időpont előtti nap estig lemondani. Ebben az esetben is már szinte biztos, hogy nem tudom másnak odaadni a neked fenntartott időpontot, de legalább a saját időbeosztásomon tudok módosítani, így kérlek, csak akkor mondd le, ha nagyon nem tartható, amit megbeszéltünk.

Lemondási díjak: 

  • A lemondás a megbeszélt időpont előtt max. 24 órával ingyenes. 
  • 24 órán belül 5.000 Ft rendelkezésre állási díj, 
  • 12 órán belül a díj 100%-a, melynek fele max. 30 napon belül a következő alkalom díjába beszámításra kerül.
  • Aznapi lemondás esetén 100%, mely Vis Major esetén méltányosságból a rendelkezésre állásí díj összegére csökkenthető, illetve elengedhető. 
  • Távolmaradás: a díj 100%-a; új időpontot az elmaradt és a következő időpont előre kiegyenlítése után adok.. Erre ugyan úgy érvényesek lesznek a lemondási feltételek.
  • Gyermeket csak úgy hozz, ha tudod, hogy együttműködik. A nem együttműködő gyermek lefoglalt időpontját ugyan úgy ki kell fizetni.

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben.

Késés

Mindenkinél történhet olyasmi, ami miatt később érkezik, azonban a napirend és a többiek időpontjának tartása érdekében az ülést az eredetileg tervezett időpontban be kell fejeznünk. Késés esetén is teljes díjat számítok fel.