❈ Elérhetőségeim ❈

Árak

Stresszoldás energetikai kineziológiai módszerekkel

Maximum 80 perc

17 000 Ft

Egy alkalom díja (max. 80 perc): 17.000 Ft. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az alkalmankénti díj a lefoglalt időpont díja, nem az időtartamé. Egy alkalom általában 80 perces, de kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki.

Hétköznap 10.00 és 17.30 közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Bejelentkezéshez kérlek, hívj a megadott telefonszámon!

Telefon: +36-20-628-7700

Cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 8. fszt 5. 5-ös csengő.

A biztonságos munka érdekében Zepter TherapyAir Ion tanúsítvánnyal igazoltan vírusölő hatású légtisztító készüléket működtetek!  

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: pontosan a ház előtt áll meg a 110-es és 112-es autóbusz, a Sólyom utcai megállónál. Útvonaluk: Bosnyák tér - Keleti pu - Blaha Lujza tér - Ferencziek tere - Bah csomópont - Apor Vilmos tér - Thomán István u. 

Széll Kálmán tér, Déli pu. felől: a Thomán István u. 8-tól kb. 500 m-re van a 102-es busz Szendrő utcai megállója, innen pár perc alatt lehet felsétálni a Thomán István utcába. 

Villamos: a 61-es vagy 17-es villamossal a Bach csomópontig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 59-es villamossal az Apor Vilmos térig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 

Metró: az M2 metró Széll Kálmán tér vagy Déli pályaudvar megállójából a 102-es busszal a Szendrő utcáig, onnan pár perc séta a Thomán István u. 8-ig. Az M3 metróval a Ferencziek terén átszállni a 110-es vagy 112-es buszra, a Sólyom utcai megállóig. 

Autóval: az M1 / M7 sztárda felől a Bah csomópontnál balra fel az Apor Vilmos térig, a Szent Obán térnél ismét balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Déli pu. felől jobbra az Istenhegyi útra, a Szent Orbán térnél balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Thomán István utca elején, a bal oldalon több szürke, 10 emeletes ház, majd egy növénnyel benőtt töltés utáni első 4 emeletes társasház a 8. szám. 

Parkolás:

A parkolás az egész környéken ingyenes, és van hely :)

A ház előtt párhuzamos parkolás lehetséges, a szemközti kertes házak előtti járdán tilos. A ház oldalában felkanyarodva egy nagyobb területű parkoló áll rendelkezésre. 

Időpont lemondása

Minél közelebb van a lemondás a megbeszélt időponthoz, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy át tudom szervezni az időbeosztásom, vagy másnak oda tudom adni a lefoglalt időpontot. Ezért az időpont megbeszélésével egyidejűleg a következő alapszabályokat kérem figyelembe venni:

  • Ha nem tudsz eljönni, a találkozót kérem legkésőbb az időpont előtti nap estig lemondani. Ebben az esetben is már szinte biztos, hogy nem tudom másnak odaadni a neked fenntartott időpontot, de legalább a saját időbeosztásomon tudok módosítani, így kérlek, csak akkor mondd le, ha nagyon nem tartható, amit megbeszéltünk.

Lemondási díjak: 

  • 48-24 óra: A teljes díj 50%-a
  • 24 órán belül: a díj 100%-a. Ennek 50%-át (8500 Ft--ot) a következő alkalom díjába beszámítom, egyes esetekben méltányosságból maximum 12.000 Ft-ot.
  • Aznapi lemondás: a díj 100%-a.
  • Távolmaradás: a díj 100%-a; új időpontot az elmaradt és a következő időpont előre kiegyenlítése után adok.. Erre ugyan úgy érvényesek lesznek a lemondási feltételek.
  • Gyermeket csak úgy hozz, ha tudod, hogy együttműködik. A nem együttműködő gyermek lefoglalt időpontját ugyan úgy ki kell fizetni.

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben.

Késés

Mindenkinél történhet olyasmi, ami miatt később érkezik, azonban a napirend és a többiek időpontjának tartása érdekében az ülést az eredetileg tervezett időpontban be kell fejeznünk. Késés esetén is teljes díjat számítok fel.