Legyél önmagad kineziológusa - online (ön)kineziológiai kurzus

Amikor problémád van, ki az, aki mindig kéznél van? Te magad! Mi lenne, ha végre megkapnád azokat az eszközöket, amikkel támogatást kapsz az önvizsgálatban, amikkel megértheted a tested üzeneteit, és amikkel helyreállíthatos a kibillent egyensúlyod? Mindezt bárhol, bármikor! A tanfolyammal:

  • Felfedezed, mi dolgozik valójában benned
  • Kineziológiai eljárásokat kapsz a stressz oldásához
  • Meridiánokat, mozdulatokat és érzelmeket használsz
  • Véget ér az eszköztelenséged!

Az Élet mozdulatai módszer abban segít, hogy ne kelljen mindennel, ami nyomaszt, más segítségét kérni. Kineziológiai módszerekkel vezet végig az önmagaddal való munkában. Lehet komoly önismereti folyamat is, vagy akár napi kineziológiai kiegyensúlyozás is. Egy mindig kéznél lévő önsegítő rendszer!

Már maguk a mozdulatok is olyan erősen aktiválják az energiaáramlást, hogy sokszor a kineziológiai korrekciók nélkül is beindul a pozitív változás. És olyan extra információkat is tanulunk, amik a módszer alapját képező kineziológiai ágban, a Touch for Health-ben sem ismertek, így erősen ajánlott minden kineziológusnak is - online találkozók levezetésére is alkalmazható!

Fontos eleme, hogy segítségével beazonosíthatóak az elakadásaink valódi minőségei, de a megértés mellett eszközt nyújt az egyensúly visszaállítására is.  

Jómagam a módszer elsajátításakor nagyon sok folyamaton mentem keresztül, nem gondoltam volna, hogy ennyire erőteljes hatások érhetők el általa. A meridián energiákhoz tartozó érzelmi kulcsszavak segítettek a saját érzelmi rétegeim mélységébe eljutni, és egy igazán hatékony önismereti és energetikai munkát köszönhetek nekik. 

Touch for Health kineziológus oktatóként nagyon tetszik benne az is, hogy még több információt ad a meridiánokról, a hozzájuk kapcsolódó minőségekről, de leginkább mégis az általa beindult és megélt folyamatok miatt szerettem bele annyira, hogy oktatójává lettem.