Metamorfózis

Engedd el a régit, hogy beengedd az újat...

A Metamorfózis programmal valami átalkul, valami megindul, valami elmegy... 

Metamorfózis program: a legmodernebb kineziológiai eljárások és az energetikai blokkoldás hatékony kombinációja. Programnak hívom, mert ötvözi a neurokineziológia és a Metamorfózis technika jótékony hatásait.

Az embert életereje vagy energiája egész életében elkíséri. Képzeld el, hogy ez a testedben keringő energia, a múlt és a jelen eseményei által okozott blokkok miatt megakadályozza ezt az energiaáramlást. Ha az energia nem tud szabadon áramlani, mi sem tudunk továbblépni, természetes életciklusaink és a velük járó változások megakadnak, nem tudunk előre jutni, és elengedni a régi, már feldolgozott és idejétmúlt félelmeinket és szokásainkat. 

A folyamat alatt megtörténik az elengedés, és hely keletkezik az újnak. Új irányokat fogsz észrevenni, máshogy viselkedsz azelőtt rosszul kezelt helyzetekben, és egyre közelebb kerülsz a saját utadhoz.

A Metamorfózis program két részből áll:

  • Az első rész a neurokineziológiával történik, az idegrendszer fő működési egységeinek stresszeit vesszük végig, hogy egy kellemesen ellazult, nyitott állapotot érjünk el, ahol az idegrendszer készen áll a további energetikai blokkoldásra, és a téged érő hatások integrálására.
  • A második rész pedig az eredeti, Robert St. John által kidolgozott Metamorfózis technikával zajlik.

Azoknak ajánlom, akik csendes relaxációban szeretnének blokkokat oldó segítséget kapni

Maga a munka a lábon (mezítláb) és a kézen is a gerinc reflexzónáiban történik, finom érintésekkel. Egy kezelőágyon fekszel, melegen betakarva, lágy zene szól, behunyod a szemed, és megkezdődik az utazás önmagadba.

  • Először a lábon dolgozunk, mert lábunkkal tesszük meg az első lépéseket.
  • Utána a kézen és az aurában, mert a kezünkkel fogjuk meg, amit el szeretnénk érni, és az egész lényünknek támogatnia kell a folyamatot.

Mivel a gerinc reflexzónáiban dolgozik, a metamorfózis technika:

- harmonizálja a csakraműködést

- oldja a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkokat

- mély relaxált állapotba juttat. A lélek csak ilyenkor fér hozzá igazán a testhez - ha a tudat kikapcsol.

Mindenkinek teljesen egyéni megtapasztalásai vannak, van, aki csak elalszik, van, aki megértéseket él át anélkül, hogy azokra később tudatosan emlékezni tudna, van, aki pedig a saját lelkéhez talál utat.

Mi a Metamorfózis technika?

A metamorfózis technika az energetikai blokkoldás módszere.

Kidolgozója, Robert St John reflexolóusként dolgozott, és arra jött rá, hogy ahogy a testnek, úgy a pszichének is kell, hogy legyen egy reflexesen elérhető térképe. Idővel észrevette, hogy az anyaméhben töltött kilenc hónap a láb, a kéz és a fej gerinchez tartozó reflexpontjai mentén leképeződik, és sok kliensének korábban reflexológiával nem enyhíthető panasza szűnt meg e pontok speciális stimulációjától.

Eredetileg kifejezetten a magzati korban kialakult blokkok oldására való.

Ma már tudjuk, hogy a magzat érzékelni képes a külvilág történéseit, és érzi édesanyja hozzájuk való viszonyulását. A fogantatás és a születés között, valamint a születés alatt rögzülő mintázatok meghatározhatják későbbi fizikai és érzelmi életünket.

A magzati korban reflexeink, és egész személyiségünk alapjai kialakulnak. Minden, ami "odabent" ér minket, a későbbi élethez való kulcsként raktározódik el bennünk, a tudatalattinkban, a memóriánkban, olyan programokként, amikről életünk folyamán általában nem is veszünk tudomást, mégis képesek irányítani minket.

A magzat minden, az anyát ért traumatikus eseményt megtapasztal, például az anya depresszióját, feszültségét, veszteség érzetét, sőt, már az is negatív viselkedési mintázatokat fog létrehozni, ha szülei - főleg édesanyja - nem akarták az ő megszületését.

"Olyan volt, mintha a lábamon kis lyukak nyíltak volna, amiken át a rossz érzések távoztak" mondta egy 5 éves kislány.

Általában 5-6 alkalomból áll egy teljes kúra, ami első körben a magzati korban lerakódott blokkokat oldja fel.

Mivel magzati korunkban alakul ki a személyiségünk legnagyobb része, az érzékenységeink, az érzelmi reakcióink, nagyon fontos, hogy ez a kor tiszta legyen. Mint egy valóságos újjászületés, metamorfózis!

Pár hónap vagy év múlva, ha úgy érzed, bele lehet kezdeni egy újabb körbe: fontos, hogy legyen ideje a változásoknak integrálódniuk.

Még magas önismerettel rendelkezőknek is ajánlott, hiszen bőven vannak olyan területeink, amik a tudatos gondolkodás számára elérhetetlenek.

Miért tőlem kérd?

Szia, Pisták Dóra vagyok, metamorfózis kezelő és neurokineziológus. Az eredeti, Robert St John által megalkotott Metamorfózis technikát alkalmazom, melynek mára számos, pár órás tanfolyamon elsajátított változata létezik. Én egy 5 napos, saját élményes folyamat során képződtem ki benne, és a Robert St John által eredetileg megalkotott eljárással dolgozom.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő körülményekre: egy kedvesen berendezett, otthonos hangulatú, kizárólag segítő eljárásokra fenntartott lakás egyik kezelőhelyiségében dolgozom.

2009 óta foglalkozom segítő módszerekkel, az egyik nagy kedvencem a Metamorfózis. Ajánlom szeretettel! 

Milyen hosszú egy-egy alkalom?

Felnőtteknek általában másfél óra. Gyerekeknek nincs szükségük ennyi időre.

A módszerrel dolgozó terapeuta nem több, mint egy katalizátor, aki segíti kliensét abban, hogy megtalálja a benne lévő negatív mintázatokat és okokat, majd saját módján távolítsa el őket. A terapeutának nincs befolyása arra, ahogy az egyén reagálni fog az ülés közben vagy után. 

Mindenkiben teljesen szabadon meg végbe az átalakulás, pontosan úgy, ahogy neki a legjobb. Saját belső energiái fogják segíteni a múlt elengedését. 

A terapeuta végig kívülálló marad, hogy megengedje ezt az átalakulást. A kívül maradás nem azt jelenti, hogy nem figyel, egyszerűen csak teret enged a változás létrejöttének.

A Metamorfózis program változásokat indít be. Segítségével elengeded, ami adott fejlődési fázisodban elengedhető. És felszínre kerülhet mindaz, amin még dolgoznod kell. Ezért nagyon fontos, hogy kizárólag akkor válaszd, és kérheted nálam a Metamorfózis programot, ha alapvetően stabil lelki és érzelmi/mentális állapotban vagy. Ez a technika lágy és biztonságos, a pszichiátriai értelemben egészséges egyéneknek.


A neurokineziológiával kombinált Metamorfózis technika ára 20.000 Ft / alkalom.