Gyakran feltett kérdések

Milyen hosszú egy alkalom?

Egy ülés általában 80 perces. Ennyi idő alatt át tudjuk beszélni a problémád, és egy teljes folyamaton végig tudunk menni vele kapcsolatban. Ha már nincs szükség sok szóbeli információra, a folyamat hamarabb is befejeződhet. Mindig annyit dolgozunk, amíg az adott alkalom engedi, amivel egy folyamatot önmagában teljesen végig nem viszünk.

Mindig a test belső bölcsessége mutatja meg, hogy mivel mennyi időt tölthetünk, és hogy adott alkalommal mennyit bír el. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni, ha energetikai kiegyensúlyozásokkal dolgozunk. 

Hányszor kell találkoznunk?

Probléma függő, és ember függő. Egy folyamatnak akkor van vége, ha a probléma megszűnt, vagy ha már olyan szinten van, ami kielégítőnek, kezelhetőnek mondható. Mivel nagyon precíz módszerekkel dolgozom, bárkin, bármilyen témával kapcsolatban lehetséges stresszt találni. Teljesen stresszmentes állapot nem létezik, így arra törekedni nem is érdemes. Akkor érünk gyorsan egy folyamat végére, ha annak kevés gyökéroka van, azok nincsenek nagyon mélyen, vagy már az addig bejárt úton annyira felszínre került a megoldás, hogy csak egy kisebb lökés kell a véglegesítéséhez. Ha azonban a változáshoz mély, széleskörű és gyökeres változásokra van szükség, a folyamat ennek megfelelő ideig fog tartani. 

Milyen gyakran találkozunk?

Általában tesztelni szoktam, hogy mennyi időnek kell eltelni a következő találkozó előtt. Ez ritka esetben egy-két hét, általában 3-4 hét szokott lenni. Ennél ritkábban csak akkor szoktunk találkozni, ha már csak apró simításokra van szükség a cél eléréséhez. 

Mivel készüljek, mit hozzak?

Önmagad, és a problémád. Minél jobban meg tudod fogalmazni, hogy mit érzel problémának, és hogy mit szeretnél elérni, annál célzottabban tudunk dolgozni. Rögtön az első alkalommal dolgozni kezdünk, mert a kineziológia egy stresszkezelő módszer, nem pszichoterápia, így nem taglaljuk hosszasan a problémát, nem veszek fel részletes anamnézist, hanem a meglévő állapotok stresszéből indulunk ki, azok oldását tűzve ki célul. 

Pszichiátriai kezelés alatt állok, jöhetek?

Sajnos nem. A kineziológiai módszerekkel változásokat indítunk el az energiarendszeren belül, amik az érzelmi állapotra is kihatnak. Ezt kizárólag mentálisan egészséges és stabil személyek vehetik igénybe. 

Mit fogunk csinálni?

Te elmondod, hogy milyen problémában kérsz segítséget, én pedig izomteszt segítségével megkeresem, hogy milyen jellegű stresszek miatt nem tudod a problémád kielégítően kezelni. Ezek a stresszek lehetnek érzelmi alapúak, de gondolkodásbeliek is, amiket aztán a meridiánrendszer, a csakrarendszer, az izomrendszer, az idegrendszer megőriz, és folyamatosan működési zavart okoz. Ezeknek a zavaroknak az energetikája kiegyensúlyozható, így az általuk okozott vagy fenntartott probléma akár meg is szüntethető. 

FONTOS: 

A kineziológiai módszerekkel azok a blokkok oldhatók, amik bennünk vannak. Ami rajtunk kívül álló hatás, azzal kapcsolatban a rá adott reakcióink változtathatók meg, kineziológiával nem tudunk a minket körülvevő energetikákra hatni!