Touch for Health - a meridián energiák világa

2022.11.20

Az egyensúlyban lévő energiáramlás biztosítja lényünk egyensúlyát. Nincs egyensúly energetikai egyensúly nélkül. Az egyensúlyhoz pedig az érzelmek, a test, a gondolatok és a tápanyagok kiegyensúlyozott állapotára van szükség. A Touch for Health kifejezetten ezeknek az energiaáramlásra gyakorolt hatásait keresi és harmonizálja.

A Touch for Health a világ egyik legismertebb kineziológiai ága. Biofeedback-ként manuális izomtesztet használ a fizikai, érzelmi, táplálkozási és energetikai stresszek beazonosítására és oldására.

A Touch for Health energetikai kiegyensúlyozásai elősegítik a bennünk lévő potenciál kifejeződésének lehetőségét. Gynegéd, mégis hatékony technikáival csillapítája a fájdalmat, javítja a testtartást, oldja a stressz különböző fajtáit, segít céljaink elérésében, és az egészségmegőrzésben.

A Touch for Health tökéletes mind önmagunk, mindg barátaink és családunk támogatására, emellett akár teljes értékű szakmai út is lehet. 

A Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Módszereit munkám 99%-ában használom, önálló módszerként, vagy a kineziológiai ülések részeként.

Kidolgozója Dr. John Thie.

Általam elvégzett Touch for Health tanfolyamok:

  • Touch for Health 1-4.
  • Touch for Health Metaforák és oktató
  • Touch for Health Proficiency és oktató
  • Touch for Health oktatói tréning