Touch for Health - a meridián energiák világa

2022.11.20

Az egyensúlyban lévő energiáramlás biztosítja lényünk egyensúlyát. Nincs egyensúly energetikai egyensúly nélkül. Az egyensúlyhoz pedig az érzelmek, a test, a gondolatok és a tápanyagokellátottság kiegyensúlyozott állapotára van szükség. A Touch for Health kifejezetten ezeknek az energiaáramlásra gyakorolt hatásait keresi és harmonizálja.

A Touch for Health világa a Rogers-i emberközpontú megközelítés legkiválóbb képviselője a kineziológiában. Folyamataiban a kliens mindig aktív szerepet játszik, ahol a kiegyensúlyozásokat végző szakember a meridián energiák felmérésével és kiegyensúlyozásával kíséri őt.

Eljárásai rendkívül hatékonyak, és az ember iránti alázat és mélységes tisztelet jellemzi, ahol a kliens mindig a saját problémájának szakértője, míg a Touch for Health kineziológus az oldódás facilitátora.

A Touch for Health-el végzett kineziológiai folyamat éppen ezért az egyik legszebb. A tudatosulást, az oldódást mindig a meridiánok energetikai felmérésével és harmonizálásával végezzük.

A rendszer szépsége és logikája annyira lenyűgözött, hogy oktatójává is váltam: a Touch for Health 4 alaptanfolyamán (Touch for Health Szintézis) kívül még Touch for Health Metaforák és Touch for Health Proficiency oktató vagyok, illetve a haladó Class Workbook és Luo Energiák tanfolyamok is elvégezhetők nálam. Ezen kívül az IKC (International Kinesiology College) regisztrált Touch for Health konzultánsa vagyok. 

A Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Módszereit munkám 99%-ában használom, önálló módszerként, vagy a kineziológiai ülések részeként.

Kidolgozója Dr. John Thie.

Általam elvégzett Touch for Health tanfolyamok:

  • Touch for Health 1-4.
  • Touch for Health Metaforák és oktató
  • Touch for Health Proficiency és oktató
  • Touch for Health oktatói tréning