❈ Elérhetőségeim ❈

❈ Kapcsolat 

Bejelentkezéshez kérlek, hívj a megadott telefonszámon! 

 Telefon: +36-20-628-7700

Cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 8. fszt 5.  5-ös csengő.

Egy alkalom általában 80 perces. Gyermekeknél ez kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki. 

Egy alkalom díja (kb. 80 perc): 15.000 Ft. 

Ha több időre van szükséged, 90 percen túl: 20.000 Ft.

Hétköznap 10.30 és 18.00 óra közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Bankkártyával is tudsz fizetni.

Időpont lemondása

Az időben történő lemondás lehetővé teszi, hogy átszervezzem az időbeosztásom, és/vagy másnak adjam a lemondott időpontot. Ehhez minimum 24 órára van szükségem. 

Kérlek, a kölcsönös tisztelet jegyében olyan időpontot válassz, ami az életritmusoddal, munkáddal  összeegyeztethető...

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap e-mailen, sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben vagy e-mailen is.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: pontosan a ház előtt áll meg a 110-es és 112-es autóbusz, a Sólyom utcai megállónál. Útvonaluk: Bosnyák tér - Keleti pu - Blaha Lujza tér - Ferencziek tere - Bah csomópont - Apor Vilmos tér - Thomán István u. 

Széll Kálmán tér, Déli pu. felől: a Thomán István u. 8-tól kb. 500 m-re van a 102-es busz Szendrő utcai megállója, innen pár perc alatt lehet felsétálni a Thomán István utcába. 

Villamos: a 61-es vagy 17-es villamossal a Bach csomópontig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 59-es villamossal az Apor Vilmos térig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 

Metró: az M2 metró Széll Kálmán tér vagy Déli pályaudvar megállójából a 102-es busszal a Szendrő utcáig, onnan pár perc séta a Thomán István u. 8-ig. Az M3 metróval a Ferencziek terén átszállni a 110-es vagy 112-es buszra, a Sólyom utcai megállóig. 

Autóval: az M1 / M7 sztárda felől a Bah csomópontnál balra fel az Apor Vilmos térig, a Szent Obán térnél ismét balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Déli pu. felől jobbra az Istenhegyi útra, a Szent Orbán térnél balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Thomán István utca elején, a bal oldalon több szürke, 10 emeletes ház, majd egy növénnyel benőtt töltés utáni első 4 emeletes társasház a 8. szám. 

Parkolás:

A parkolás az egész környéken ingyenes, és van hely :)

A ház előtt párhuzamos parkolás lehetséges, a szemközti kertes házak előtti járdán tilos. A ház előtt balra felkanyarodva egy nagyobb területű parkoló áll rendelkezésre.