❈ Elérhetőségeim ❈

❈ Kapcsolat 

Bejelentkezéshez kérlek, hívj a megadott telefonszámon! 

 Telefon: +36-20-628-7700

Cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 8. fszt 5.  5-ös csengő.

Az első alkalomra kérlek, szánj akár 1,5 órát. A további alkalmak, egyéni igénytől függően, 60-90 percesek. Gyermekeknél ez kevesebb is lehet. Az energetikai kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki.

Egy alkalom díja (60 percig): 12.000 Ft. Ez általában elegendő ahhoz, hogy egy témára energetikai oldást csináljunk. 

60 perc fölött, max. 80-90 perc: 15.000 Ft.

Hétvégi időpontok díjszabása ettől eltérő, ide kattintva találod >>

Időpont lemondásának feltételei:

Kérlek, hogy az egymás és mások iránti kölcsönös tisztelet jegyében az előzetesen egyeztetett időpontot igyekezz betartani! 

A megbeszélt időpontot kérem legalább a kezdés előtt 48 órával lemondani! 

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap e-mailen, sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben vagy e-mailen is.

Lemondási díjak:

24 órán belül lemondott vagy áttett időpont: rendelkezésre állási díj: 6.000 Ft.

Aznap lemondott vagy áttett időpont: 8.000 Ft.  

Nem lemondott időpont: minden esetben a teljes díj, 12.000 Ft kerül felszámításra

Természetesen előre nem látható, kifejezetten vis major esetekben mindezt közösen megbeszéljük. 

Késés: a 60 perces időtartam a megbeszélt kezdési időpontban veszi kezdetét, ha ez nem elegendő, a 60 percen túli díjszabás érvényes. 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: pontosan a ház előtt áll meg a 110-es és 112-es autóbusz, a Sólyom utcai megállónál. Útvonaluk: Bosnyák tér - Keleti pu - Blaha Lujza tér - Ferencziek tere - Bah csomópont - Apor Vilmos tér - Thomán István u. 

Széll Kálmán tér, Déli pu. felől: a Thomán István u. 8-tól kb. 500 m-re van a 102-es busz Szendrő utcai megállója, innen pár perc alatt lehet felsétálni a Thomán István utcába. 

Villamos: a 61-es vagy 17-es villamossal a Bach csomópontig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 59-es villamossal az Apor Vilmos térig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 

Metró: az M2 metró Széll Kálmán tér vagy Déli pályaudvar megállójából a 102-es busszal a Szendrő utcáig, onnan pár perc séta a Thomán István u. 8-ig. Az M3 metróval a Ferencziek terén átszállni a 110-es vagy 112-es buszra, a Sólyom utcai megállóig. 

Autóval: az M1 / M7 sztárda felől a Bah csomópontnál balra fel az Apor Vilmos térig, a Szent Obán térnél ismét balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Déli pu. felől jobbra az Istenhegyi útra, a Szent Orbán térnél balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Thomán István utca elején, a bal oldalon több szürke, 10 emeletes ház, majd egy növénnyel benőtt töltés utáni első 4 emeletes társasház a 8. szám. 

Parkolás:

A parkolás az egész környéken ingyenes, és van hely :)

A ház előtt párhuzamos parkolás lehetséges, a szemközti kertes házak előtti járdán tilos. A ház előtt balra felkanyarodva egy nagyobb területű parkoló áll rendelkezésre. 

Kérdésed van? Az alábbi űrlap kitöltésével nyugodtan felteheted! 

Időpont egyeztetéshez kérlek, add meg, milyen napok és napszakok felelnek meg neked!