❈ Elérhetőségeim ❈

❈ Kapcsolat 

Bejelentkezéshez kérlek, hívj a megadott telefonszámon! 

 Telefon: +36-20-628-7700

Cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 8. fszt 5.  5-ös csengő.

Egy alkalom általában 80 perces. Gyermekeknél ez kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki. 

Egy alkalom díja (kb. 80 perc): 15.000 Ft. 

Ha több időre van szükséged, 90 percen túl: 20.000 Ft.

Hétköznap 10.00 és 18.00 óra közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Bankkártyával is tudsz fizetni.

Időpont lemondása

Ha nem mondod le időben az időpontod, akkor valakitől elveszed a lehetőséget, hogy hamarabb segítséget kapjon, nekem pedig kárt okozol. Ezért időpont megbeszélésével egyidejűleg a következő alapszabályokat kérem figyelembe venni:

  • A találkozót az időpont előtt 24 órával lemondhatod, vagy megváltoztathatom, ellenkező esetben rendelkezésre állási díjat kell fizetned, melynek mértéke: 

  • 24 órán belül 6.000 Ft, 

  • aznap 12.000 Ft, 

  • távolmaradás esetén 15.000 Ft. 

  • Aznapi lemondás: 5.000 Ft rendelkezésre állási díj.

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap e-mailen, sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben vagy e-mailen is.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: pontosan a ház előtt áll meg a 110-es és 112-es autóbusz, a Sólyom utcai megállónál. Útvonaluk: Bosnyák tér - Keleti pu - Blaha Lujza tér - Ferencziek tere - Bah csomópont - Apor Vilmos tér - Thomán István u. 

Széll Kálmán tér, Déli pu. felől: a Thomán István u. 8-tól kb. 500 m-re van a 102-es busz Szendrő utcai megállója, innen pár perc alatt lehet felsétálni a Thomán István utcába. 

Villamos: a 61-es vagy 17-es villamossal a Bach csomópontig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 59-es villamossal az Apor Vilmos térig, majd ott a 110-es vagy 112-es buszra átszállva a Sólyom utcai megálló. 

Metró: az M2 metró Széll Kálmán tér vagy Déli pályaudvar megállójából a 102-es busszal a Szendrő utcáig, onnan pár perc séta a Thomán István u. 8-ig. Az M3 metróval a Ferencziek terén átszállni a 110-es vagy 112-es buszra, a Sólyom utcai megállóig. 

Autóval: az M1 / M7 sztárda felől a Bah csomópontnál balra fel az Apor Vilmos térig, a Szent Obán térnél ismét balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Déli pu. felől jobbra az Istenhegyi útra, a Szent Orbán térnél balra a Fodor utcába, a Fodor utcából jobbra (a Tesco Express áruházzal szemben) kezdődik a Thomán István utca. 

A Thomán István utca elején, a bal oldalon több szürke, 10 emeletes ház, majd egy növénnyel benőtt töltés utáni első 4 emeletes társasház a 8. szám. 

Parkolás:

A parkolás az egész környéken ingyenes, és van hely :)

A ház előtt párhuzamos parkolás lehetséges, a szemközti kertes házak előtti járdán tilos. A ház előtt balra felkanyarodva egy nagyobb területű parkoló áll rendelkezésre.