Segíthetek?

Árak

Stresszoldás energetikai kineziológiai módszerekkel

80 perc   

15 000 Ft

Stresszoldás energetikai kineziológiai módszerekkel

90 percen túl

20 000 Ft

Bejelentkezés, érdeklődés: 


+36-20/ 628 - 7700

Egy alkalom általában 80 perces. Gyermekeknél ez kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki.

Hétköznap 10.00 és 18.00 óra közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Bankkártyával is tudsz fizetni.

Időpont lemondása

Ha nem mondod le időben az időpontod, akkor valakitől elveszed a lehetőséget, hogy hamarabb segítséget kapjon, nekem pedig kárt okozol. Ezért a következő alapszabályokat kérem figyelembe venni:

  • Lemondás nélküli nem megjelenés: vállalod, hogy a teljes díjat átutalással rendezed. Következő időpontot egyeztetés után a következő alkalom előre történő kifizetése után kaphatsz. Az 1-2 vagy órával vagy rövidebb idővel a megbeszéltek előtt lemondott időpont lemondás nélküli nem megjelenésnek számít...
  • Aznapi lemondás: 5.000 Ft rendelkezésre állási díj.

Kérlek, hogy akadályoztatás esetén legalább 24 órával a megbeszélt időpont előtt jelezd, hogy nem tudsz eljönni!

Nincs minden elképzelhető esetre előre megfogalmazható szabály. Vannak előre nem látható, emberi helyzetek. És vannak a kölcsönös tiszteletet figyelmen kívül hagyó helyzetek. Ezért az egyes esetekben szubjektív megítélés alapján alakítjuk ki a további közös munka lehetőségének feltételeit.

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap e-mailen, sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben vagy e-mailen is.