Segíthetek?

Árak

Stresszoldás energetikai kineziológiai módszerekkel

maximum 80 perc   

15 000 Ft

Bejelentkezés, érdeklődés: 


+36-20/ 628 - 7700

Egy alkalom díja (max. 80 perc): 15.000 Ft. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az alkalmankénti díj a lefoglalt időpont díja, nem az időtartamé. Egy alkalom általában 80 perces, de kevesebb is lehet. A kineziológia teljesen egyénre szabottan dolgozik: minden munka addig tart, amíg a test azt nem mondja, hogy elég neki.

Hétköznap 10.00 és 18.00 óra közötti kezdési időpontokkal várlak szeretettel, bejelentkezés alapján!

Készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Utólagos fizetésre nincs lehetőség.

Időpont lemondása

Minél közelebb van a lemondás a megbeszélt időponthoz, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy át tudom szervezni az időbeosztásom, vagy másnak oda tudom adni a lefoglalt időpontot. Ezért az időpont megbeszélésével egyidejűleg a következő alapszabályokat kérem figyelembe venni:

  • Ha nem tudsz eljönni, a találkozót kérem az időpont előtt legalább 24 órával lemondani. Ebben az esetben is már szinte biztos, hogy nem tudom másnak odaadni a neked fenntartott időpontot, így kérlek, csak akkor mondd le, ha nagyon nem tartható, amit megbeszéltünk.

  • A 8 órán belül lemondott időpont díját teljes egészében meg kell fizetned, díjbekérő alapján, a következő alkalom előtt.

  • Ha úgy nem jössz el, hogy nem mondtad le az időpontod, az elmaradt időpont teljes díját ki kell fizetned, a következő időpont díját pedig előre ki kell egyenlítened, mielőtt újabb időpontot kapnál. Erre ugyan úgy érvényesek lesznek a lemondási feltételek.

  • Gyermeket csak úgy hozz, ha tudod, hogy együttműködik. A nem együttműködő gyermek lefoglalt időpontját ugyan úgy ki kell fizetni.

A megbeszélt időpontot lemondhatod, vagy módosítását kérheted hétköznap e-mailen, sms-ben, telefonon, hétvégén sms-ben vagy e-mailen is.

Késés

Mindenkinél történhet olyasmi, ami miatt később érkezik, azonban a napirend és a többiek időpontjának tartása érdekében az ülést az eredetileg tervezett időpontban be kell fejeznünk. Késés esetén is teljes díjat számítok fel.