(M)Ilyen vagyok?

Viselkedési és hozzáállási profil

Nem vagyunk egyformák. Önmagunkon belül sem. Más és más helyzetekben, más és más emberekkel különbözőképpen viselkedünk. Ha már olvasgattál kicsit az oldalon, akkor tudod, hogy a hozzáállásunk, az érzéseink megmutatkoznak a csakráinkban és a meridiánjainkban is. És ez az információ a módszereimmel előhívható. 

Mikor érdemes ezt kérni, kinek ajánlott?

Ez egy izgalmas ismerkedési lehetőség önmagaddal, de fel kell készülni rá, hogy egy olyan tükörbe fogsz általa belenézni, ami nem csak az egyenes, hanem a görbe részeket is megmutatja neked. 

Válaszd ki azt a személyt, vagy témát, amivel kapcsolatban mélyebben is tudni szeretnéd, milyen energetika van benned. Utána gyere el, és nézzük meg, mi hajt, amikor az adott személyről vagy témáról van szó!

Mire derülhet fény például?

Mondjuk arra, hogy be tudod -e fogadni a tőle érkező szeretetet? Meghallod-e igazán, amit mond? És te milyen érzéseket áramoltatsz felé? Nyitott vagy rá, vagy elvárod, hogy csak a te szempontjaid érvényesüljenek? Vágyod-e túlzottan a tiszteletét? És te megadod-e neki a biztonságot, amire szüksége van? (csakrák)

Vagy: érzed-e annyira magányosnak és a világtól elszeparáltnak magad, hogy az emiatt keletkezett elkeseredett düh akkora benned, hogy már nem is tudsz igazán nyitni mások felé? (meridiánok) Hogy vonul rajtad végig egy-egy érzelmi állapot? És hol kéne belenyúlni, változtatni ahhoz, hogy az egész rendbejöjjön?

A viselkedési-hozzáállási profil abban nyújt segítséget, hogy megtaláld, melyik az a terület, amin ha dolgozol, jelentős változásokat érhetsz el az életedben. Másrészt abban segít, hogy bizonyos témákkal kapcsolatban felmenthesd magad, de egyúttal megtaláld a saját részed és felelősséged is. Nagyon nagy önismereti és tanulási lehetőség.

Soha ne feledd: amiről elismered, hogy a tiéd, azon tudsz változtatni is! 

Egy alkalom díja 15.000 Ft