Rólam mondták - nekem...

Vélemények

A képek illusztrációk, nem a konkrét személyeket ábrázolják!

Judit / édesanya

8 éves kisfiú, minden nap bepisilt

"Kedves Dóri! Köszönjük szépen, a kisfiam már egyáltalán nem pisil be, amit csak neked köszönhetünk!"

Zsolt

41 éves

"Bevallom, először nagyon szkeptikus voltam, de rá kellett jönnöm, hogy ez működik, akkor is, ha nem tudom, mitől.

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy miért csinálok vagy nem csinálok dolgokat. Elkezdtem mögé látni saját magamnak, a motivációmnak, kicsit tudatosabbnak lenni.

Végül is, tényleg nem számít, hogy mitől működik..."

Kriszta

"Mióta megismertem Dórát, rendkívüli ismeretre tettem szert magammal kapcsolatban. Segített ráébresztenie, hogy ki is vagyok valójában és hogyan tudok bizonyos dolgokat kezelni magamban, amitől sokáig nem tudtam szabadulni, mert bizony magamat okoltam. Köszönöm Dóra ! Csak ajánlani tudom,kiváló szakember!" Kriszta "

Edina

"Tavaly kerestelek fel és idő hiányában csak három alkalommal tudtunk találkozni, de az a 3 alkalom nagyon meghatározó volt számomra.  Ezúton is szeretném megköszönni neked a munkádat! Hihetetlen dolgokon mentem át az elmúlt egy évben! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megkerestelek és a segítségedet kértem. Kinyílt a világ és jobbnál jobb dolgokat kaptam és kapok a mai napig az élettől! Néha magam sem hiszem el, hogy ez mind velem történik. A lényeg, hogy tényleg nagyon hálás vagyok neked! Még egy év elteltével is elő szoktam venni a tőled kapott útravalót, ami azt gondolom, hogy el fog kísérni egész életem során ."