Touch for Health kineziológia tanfolyamok

Induló Touch for Health kineziológia tanfolyamok

Kedves Érdeklődők!

A tanfolyamok szervezése egyelőre szünetel, amint újra tervezhetővé válik az élet, jelentkezem a mihamarabb kiírt időpontokkal! Minden időpont hétvégi lesz, ahogy tudunk újra kezdünk!

Addig is a következő lehetőséget tudom felkínálni:

Aki most jelentkezik, és a tanfolyami díjat teljes egészében előre befizeti, annak a jegyzeteket ingyen biztosítom, azaz 12.000 Ft-tos kedvezményt adok. Az ajánlat a 2. szintre is érvényes, 12.000 Ft-os kedvezménnyel, a teljes tanfolyami díj előre történő befizetése esetén. A teljes összeg így jegyzettel együtt 38.000 Ft Touch for Health 1. szinten, és 26.000 Ft Touch for Health 2. szinten.

Így köszönöm meg azt a bizalmat és támogatást, amit a tevékenységem teljes szüneteltetésével járó kellemetlenségek idejére kapok.

Előre fizetés esetén akár 2 főnek is megtartom a tanfolyamot! Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Elsősorban az 1-2. szintre érdemes így jelentkezni, 3-4-es szintek kicsit később indulnak, csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha tudsz várni, vagy ha vagytok legalább ketten rá! Ismétlőknek ezt a lehetőséget nem tudom felajánlani...

Hogy lehet igénybe venni:

- Töltsd ki az űrlapot.

- Fizesd ki a kapott díjbekérőt átutalással vagy bankkártyával

- Az online kapott számlával tudsz majd részt venni a közösen egyeztetett időpontban megrendezésre kerülő tanfolyamon. 

Touch for Health 1.

Kezdő tanfolyam, előképzettség nem szükséges

2020. március 28-29.

Touch for Health 2.

Előfeltétel: Touch for Health 1.

2020. március 21-22.

2020. május 2-3.

Touch for Health 3.

Előfeltétel: Touch for Health 2.

2020. április 18-19.

Touch for Health 4.

Előfeltétel: Touch for Health 3.

2020. május 16-17.

Miért érdemes a Touch for Health-et választanod?

Ideális belépő tanfolyam, mindezzel együtt egy komoly szakmai magasságokba vezető módszer. Kóstolj bele úgy, hogy az megérje - két nap, és átfogó képet fogsz kapni a kineziológiáról, azonnal használható módszerek elsajátításával. Izomtesztelés, meridiánok, stresszoldás, energia. Teljesen kezdőknek is. Sőt, ez a kezdőknek leginkább javasolt kineziológiai tanfolyam!

A Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Sehol máshol nem sajátíthatók el ilyen mélységben és ennyire strukturáltan azok a technikák, amiket aztán minden más kineziológiai ág részben vagy egészben használ. A Touch for Health minden praktizáló vagy leendő, szakmai tudására igényes kineziológus számára elengedhetetlen.

Ha gyorsan akarsz hatékony és mélyreható lenni

Kevés olyan módszer van, ami már a legelső szintjén is bármikor, bármire használható és mélyreható technikákat ad át. A Touch for Health már az első szintjén egy önmagában kerek, egész tudásanyagot nyújt. Kiegyensúlyozás, reflexpontok, reflexzónák.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Mert nagyon különleges és hosszú utat jártam be ahhoz, hogy nagyon jól, nagyon nagy megértéssel és rendszerbe szedve adjam át ezt a tudást.

Az országban egyedülálló módon a 4 modulos tanfolyam első két modulját Magyarországon kétszer, (nem azért, mert nem értettem, hanem azért, mert még jobban akartam érteni), a 3-4. modult egyszer végeztem el, majd a teljes 4 modulos képzést Olaszországban ismételtem egy nemzetközi elismertséggel bíró oktatónál, aki az olasz Touch for Health vezetője, számos saját maga által kidolgozott, a Touch for Health rendszerben elismert és bevezetett tanfolyam tulajdonosa, és Olaszországban az egyetlen, aki oktatói tanfolyam tartására jogosult.

Nála lettem jómagam is oktatója a rendszernek, egy szintén csak Olaszországra jellemző, két napos elméleti és gyakorlati vizsgasorozat sikeres teljesítése után. Akkor érdemes tőlem tanulnod, ha szeretnéd komolyan venni a saját befektetett időd, energiád, és nagyon megalapozott tudást szeretnél.

Bővebb információt a tanfolyamokról a kineziologiatanfolyamok.hu oldalamon találsz>>