Touch for Health kineziológia tanfolyamok

Induló Touch for Health kineziológia tanfolyamok

Az előre nem látható bizonytalanságok miatt a tanfolyami dátumok változtatásának jogát fenntartom! (Bár mindent megteszek, hogy ne legyenek bennük változások) Budapesten, kérésre kihelyezett vidéki helyszínen is!

Touch for Health 1.

Kezdő tanfolyam, előképzettség nem szükséges              

2021. február 6-7.

Touch for Health 2.

Előfeltétel: Touch for Health 1. 

2020. december 5-6.

20201. március 6-7.

Touch for Health 3. 

2021. április 10-11.

Touch for Health 4.

2021. május 8-9.

Miért érdemes a Touch for Health-et választanod?

Ideális belépő tanfolyam, mindezzel együtt egy komoly szakmai magasságokba vezető módszer. Kóstolj bele úgy, hogy az megérje - két nap, és átfogó képet fogsz kapni a kineziológiáról, azonnal használható módszerek elsajátításával. Izomtesztelés, meridiánok, stresszoldás, energia. Teljesen kezdőknek is. Sőt, ez a kezdőknek leginkább javasolt kineziológiai tanfolyam!

A Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Sehol máshol nem sajátíthatók el ilyen mélységben és ennyire strukturáltan azok a technikák, amiket aztán minden más kineziológiai ág részben vagy egészben használ. A Touch for Health minden praktizáló vagy leendő, szakmai tudására igényes kineziológus számára elengedhetetlen.

Ha gyorsan akarsz hatékony és mélyreható lenni

Kevés olyan módszer van, ami már a legelső szintjén is bármikor, bármire használható és mélyreható technikákat ad át. A Touch for Health már az első szintjén egy önmagában kerek, egész tudásanyagot nyújt. Kiegyensúlyozás, reflexpontok, reflexzónák.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Mert nagyon különleges és hosszú utat jártam be ahhoz, hogy nagyon jól, nagyon nagy megértéssel és rendszerbe szedve adjam át ezt a tudást.

Az országban egyedülálló módon a 4 modulos tanfolyam első két modulját Magyarországon kétszer, (nem azért, mert nem értettem, hanem azért, mert még jobban akartam érteni), a 3-4. modult egyszer végeztem el, majd a teljes 4 modulos képzést Olaszországban ismételtem egy nemzetközi elismertséggel bíró oktatónál, aki az olasz Touch for Health vezetője, számos saját maga által kidolgozott, a Touch for Health rendszerben elismert és bevezetett tanfolyam tulajdonosa, és Olaszországban az egyetlen, aki oktatói tanfolyam tartására jogosult.

Nála lettem jómagam is oktatója a rendszernek, egy szintén csak Olaszországra jellemző, két napos elméleti és gyakorlati vizsgasorozat sikeres teljesítése után. Akkor érdemes tőlem tanulnod, ha szeretnéd komolyan venni a saját befektetett időd, energiád, és nagyon megalapozott tudást szeretnél.

Bővebb információt a tanfolyamokról a kineziologiatanfolyamok.hu oldalamon találsz>>