Touch for Health kineziológia tanfolyamok

Izmok, meridiánok, érzelmek, stresszoldás, energiák, kiegyensúlyozás, megértés, önismeret - a Touch for Health munkaeszközei.

A Touch for Health a világon az egyik legismertebb és legelterjedtebb kineziológiai ág. Minden kineziológiai módszer alapja, ötvözi a nyugati orvoslás vívmányait a Hagyományos Kínai Orvoslás ősi bölcsességével.

Ha már otthon vagy valamilyen segítő módszerben, vagy szeretnél emberekkel foglalkozni, a Touch for Health képzési programja számos olyan hatékony technikával fog megismertetni, amivel hozzájárulhatsz klienseid, családod, barátaid és nem utolsó sorban önmagad életének jobbá tételéhez. 


Kezdő és haladó kineziológia tanfolyamok Budapesten:

  • Nemzetközileg elfogadott képzés
  • Nemzetközileg elfogadott vizsga lehetősége
  • Elvégzése után államilag elismert kineziológia vizsga tehető
  • Továbbképzési, fejlődési lehetőségek a tanultak elmélyítésére
  • Felkészült, magas szakmai szinten képzett oktató
  • Oktatás az alapoktól a szakember szintig

Kiknek érdemes megtanulni? Hogyan tudsz vele segíteni?

  • Ha szeretteidnek, barátaidnak segítenél: a Touch for Health módszerei alkalmasak arra, hogy már az első szinttől javítani tudj környezeted testi-lelki egyensúlyán.
  • Ha testi terápiával foglalkozol: az izmok működéséhez és a testtartáshoz érzelmek és meridiánenergiák is hozzájárulnak. Tanulj egyszerű és hatékony módszereket ezek felderítésére és oldására!
  • Ha lelki terápiákkal foglalkozol: a Touch for Health-el olyan energetikai támogatást, kiegyensúlyozásokat tudsz adni a hozzád fordulóknak, melynek segítségével elengedik a múltbéli viselkedést, és képessé válnak egy új működésre.
  • Ha szakmát tanulnál - kezdő és haladó kineziológusoknak: a Touch for Health minden kineziológiai ág alapja, a tökéletes kezdet, vagy kihagyhatatlan folytatás. Ha ezt ismered, minden mást jobban értesz majd. Hivatalos vizsgát tehetsz belőle, és önmagában is teljes rendszerként használhatod a munkád során. Ha te is úgy szeretsz dolgozni, hogy tudod, mit csinálsz, ez a rendszer neked szól!


Életképek

Tanfolyami élmények

"Jó hangulat, nem volt üresjárat, kihasználtuk az időt. Ismétlő vagyok. Helyrekerült bennem a TFH alapok és eszközök tárháza." - Szilágyi Erzsébet, építész-kineziológus

"Megismertem a rajtam már alkalmazott technikák hátterét. Kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam a nap végére. Mindenképpen jöjjön el, aki megteheti, megéri. Jó volt az előadó. Felkészült, humoros, segítőkész."

Érthető magyarázatok, kérdésekre adott pontos válaszok, jó hangulat, jól követhető tananyag. Fejlődtem önismeretben, a balanszok után energikusabb lettem. Az anyag ismeretetése korrekt, pontos. Vidám, oldott légkör. Jó csapatmunka. Az oktató nagyon pozitív személyiség".  G.H. tanár.  

Az oktató

Pisták Dóra vagyok, kineziológus, Touch for Health Szintézis és Touch for Health Metaforák oktató, Touch for Health Proficiency Assessor, és az IKC által regisztrált Touch for Health Konzultáns.

Tizenegy különböző Touch for Health kurzust oktatok, tizenkét éve vagyok kineziológus, több, mint 1500 óra elvégzett kineziológiai képzéssel a hátam mögött.
A tanfolyamokon minden tudásom a szolgálatodba állítom, mert vallom, hogy csak a jól képzett szakember tud másoknak segíteni. Ehhez adok meg minden segítséget: hogy jó szakemberré válj.  

A Touch for Health-el 2010-ben találkoztam először, azóta is aktívan használom a munkámban, önmagában, vagy más módszerek részeként. Tapasztalatom szerint egy kineziológiai módszert sem lehet megfelelő mélységben és hatékonysággal megtanulni és használni a Touch for Health ismerete nélkül. Azért szeretem ezt a kineziológiai ágat, mert önmagában is teljes értékű kiegyensúlyozást érhetünk el vele, mind érzelmi, mind energetikai, mind testi szinteken.

A Touch for Health első négy szintjének itthoni elvégzése és az első két szint megismétlése után tanulmányaim Olaszországban folytattam, Maurizio Piva iskolájában, ahol a teljes alap képzési sort újrajártam. Itt állt össze végre bennem teljes rendszerré az, amire addig csak különálló korrekciók és technikák halmazaként tekintettem. Az itt elsajátított megértést és rendszer szintű gondolkodást, alkalmazást adom át tanfolyamaimon.

Touch for Health végzettségeim:

2022 - Touch for Health Proficiency Training

2022 - Touch for Health Consultant

2021 - Tibeti energiák

2021 - Stresszmentes stressz

2021 - Touch for Health Class Workbook 4

2021 - Touch for Health Instructor update (Class Workbook 1-3, Luo-Unió)

2021 - Touch for Health Metaphores Proficiency

2021 - Touch for Health Metaphores Training

2021 - Touch for Health Metaphores

2020 - Self Touch for Health 1-4

2019 - Touch for Health Instructor Training

2019 - Touch for Health Proficiency

2019 - Touch for Health IV

2019 - Touch for Health III

2019 - Touch for Health II

2018 - Touch for Health I

2018 - Touch for Health II

2018 - Touch for Health I

2018 - Touch for Health In-Depth - Meridian energies

2011 - Touch for Health IV

2011 - Touch for Health III

2010 - Touch for Health II

2010 - Touch for Health I