Oldás - távban

Nagyon sok általános stresszoldási módszer van, amit az ember önmagán sikeresen használhat. Ha nincs túl mélyen a gond, akkor eredményesen. 

És van, amikor mélyen van. Mélyről jön. Vagy mélyre visz. És akkor hiába elmélkedsz rajta, hiába érted meg, fogalmazod és keretezed át, nem tudsz kijönni belőle. 

Úgy kell most csinálnunk, mintha megállt volna az idő. Mintha kiemeltek volna a valóságunkból és áttettek volna egy szürreális, alternatív valóságba. Ahol olyannal találkozunk, amiről reméltük, hogy soha nem kell, vagy egyszerűen csak nem tudtunk a létezéséről. Hogyan is lenne elvárható, hogy ezt jobban kezeljük, mint a megszokott létet? 

Remélem, minden rendben veled. De ha nem boldogulsz, ha valami erősebb kell, ez segíthet. Érdeklődj, kérd, és megbeszéljük, hogy tudunk-e együtt dolgozni ilyen módon! A távban való ilyen munka módszerét Hugo Tobar-tól, a Neuroenergetikai Kineziológia atyjától tanultam. Ő rendszeresen végez így balanszokat Ausztráliából, a világ minden tájára. Ez nem energia küldés - ez stresszoldás!

Oldás TÁVBAN? 

Először azt mondták, hogy úgy is lehet valakit tesztelni, ha valaki más megérinti őt, és ennek a másiknak az izmát tesztelem - és akkor a másik izma ennek a valakinek a stresszét fogja mutatni. Hittem is, meg nem is, de MŰKÖDIK, SŐT, TANÍTOM IS! Ezt hívják szurrogát tesztelésnek. 

Aztán azt mondták, hogy nem is kell egymást megérintenünk, mert ha "rögzítem", hogy kin akarok dolgozni, akkor bárkin dolgozom, igazából arra a másikra fogok vele hatni. Itt már kicsit gyanakodtam, de EZ IS MŰKÖDIK, RENDSZERESEN DOLGOZOM ÍGY, ÉS KOMOLY EREDMÉNYEKET ÉRÜNK EL VELE! (gyerekeken szoktunk így dolgozni, és megtámasztó módnak hívják a rögzítési technikát).

Majd most azt mondták, hogy be vagyunk zárva, de az embereknek kell a segítség. És Ausztráliából dolgoztak egy németen. ÉS MŰKÖDÖTT, az illető lenyugodott, légzése felszabadult, és erősen érezte a korrekció végrehajtását. Ez egy távban végzett oldás volt, egy immunbalansz, azaz az immunrendszer egyes összetevőinek stresszmentesítése, hogy bírja a terhelést....

Ugyan ezt el lehet végezni érzelmi állapotokra is. Te kényelmesen leülsz, videó kapcsolatot létesítünk, és én elvégzem a folyamatot, mintha ott lennél. És te jobban leszel... Ennyire egyszerű. 

A díja: 10.000 Ft. Átutalással tudod fizetni. 

Ezt a lehetőséget sajnos nem tudom mindenkinek felajánlani, írj rám, és beszélünk, egyeztetünk. Továbbra is kizárólag mentálisan egészséges személyekkel tudok csak dolgozni.