Online stresszoldás

Online segítség

Ha az ingyenes technikák nem elegendők, akkor vedd igénybe az online segítséget!

Emberek vagyunk, és a viselkedésünk gyakran zsigerből jön, szinte evolúciósan kódolt. Stresszhelyzetben pedig még inkább. Feszültség alatt pedig szinte biztos, hogy személyiségünk legmélyebb bugyraiból működünk. 

Pedig van esély rá, hogy harmóniában töltsük el ezt az időszakot is. Harmóniában önmagunkkal, és a környezetünkkel. 

Ezek semlegesítésében segít a több kineziológiai ág korrekciós és stresszlebontó technikáinak legjavából összeállított folyamat, amin online vezetlek végig. Internetes videó kapcsolat szükséges hozzá! 

Csodálatos szakemberek vannak most tömegével az online térben, akik segítenek mentálisan, érzelmileg egyben maradni - és ez óriási szerencse. De: ha szálka ment a kezedbe, hiába változtatod meg a szálkához való viszonyod, ha ki kell húzni, akkor a beszélgetés nem fog segíteni rajta. 

Erre való a kineziológia: kihúzza az energetikai szálkát....

Én abban vagyok jó, hogy 4-5 alap és haladó kineziológiai ágból összeszedtem azokat a technikákat, amik hatékonyan és biztonságosan oldják a testedben-érzelmeidben-gondolataidban felgyűlt feszültséget. Jelenleg én is ezekkel a módszerekkel tartom magam formában, mert én sem tudok oldást kérni most a kollégáimtól :)

Tehát ha már megértetted, elfogadtad, átkeretezted magadban a helyzetet, már minden ablakot lemostál (többször), a kerted rendben, mindent kivasaltál, kitakarítottál, és még mindig nehezen bírod, akkor itt az ideje annak, hogy a fizikai és a gondolati síkokon túl is dolgozz kicsit magadon. Ebben segítek.

Tesztelni nem tudlak, de online végig tudlak vezetni egy olyan folyamaton, ami lépésről lépésre egyensúlyoz ki, és rengeteg stresszt levesz a válladról (szívedről/lelkedről). Ennek díja 10.000 Ft / alkalom, max 1,5 óra. 

Miből áll a folyamat:

1. Felkészülünk a munkára egyszerű energiakiegyenlítő gyakorlatokkal.

2. Segítségemmel megfigyeled önmagad, megkeressük, milyen szempontból vagy leginkább kibillenve. Erre további energiaharmonizáló mozgásos gyakorlatokat fogunk végezni. Átbeszéljük, hogy a harmóniából kibillent terület milyen módon jelenik most meg az életedben - ez kb. fél óra, külön is kérhető, 4500 Ft díjért. 

3. Végigvezetlek ezután a bárhol, bármikor alkalmazható további stresszkezelő technikákon. Ezek olyan gyakorlatok, amiket nem lehet csak leírásból követni, elmagyarázni, mert kicsit bonyolultabbak.... én is kellek hozzá, hogy irányítsalak, hogy ellenőrizzem, hogy jól csinálod-e. Utána pedig megkapod őket írásban, mert meg fogod tudni egyedül is csinálni őket. 

Egyszeri, hosszú távú befektetés önmagadba, és a szeretteidbe! Ha tetszett, és jobb szereted együtt csinálni, minden további, teljes stresszlebontó alkalom 8.000 Ft.

Szóval hogyan is működik ez:

  1. Kitöltöd a lenti űrlapot.
  2. Kapsz egy díjbekérőt tőlem - utalással vagy bankkártyával is fizetheted.
  3. Kifizeted, kapsz egy számlát.
  4. Megbeszélünk egy időpontot, és Skype-on segítek - mindenképpen videó kapcsolatra lesz szükség!

Mire számíthatsz:

- alap egyensúly megtámogatása

- több lépéses stresszlebontás / aktuális érzelmi állapotodhoz kapcsolódó stresszek oldása

- a jólléted akadályozó szabotázs oldása, enyhítése

- A hagyományos kínai orvoslás elemei szerinti stresszoldási folyamat, elemről elemre, az elemek érzelmeinek megfelelően.

Nagyon mélyen nem fogunk tudni belemenni a témádba, de hatalmas mennyiségű feszültség fog lekerülni rólad! És mint tudjuk, az immunrendszerünk és a tisztánlátásunk legnagyobb ellensége a stressz. 

Árak - online díjszabás

Teljes stresszűző folyamat

Egyénre szabott eljárás + stresszűző technikák tréning 

10 000 Ft

Második alkalomtól

8 000 Ft

Egyénre szabott mozgásos harmonizáló folyamatok

4 500 Ft

Stresszűző technikák tréning

4 500 Ft