Egyéni arcelemzés

Önismeret a tükörből

Segítek meglátni a lényeget a tükörképedben!

- Ha szeretnéd magad jobban megismerni....

- Ha bizonytalan vagy abban, melyik jellemződre fókuszálj, ami meghatározza az életminőséged...

- Ha felelősséget akarsz vállalni saját jólétedért....

Akkor ezt a lehetőséget hasznosnak fogod tartani!

Viselkedéseink, működéseink az arcunkra vannak írva. 

Ezek az arcunkra írt jellegek általában azokat az ösztönös reakciókat, beállítottságokat mutatják meg, amikhez visszanyúlunk, ha feszültség alatt állunk. Ilyenkor nem mindig a józan ész diktál, sőt, azt is hihetjük, hogy teljesen racionálisak vagyunk. Csak azt nem vesszük észre, hogy valójában automatizmusok rángatnak dróton. Tudatalatt nyomogatjuk egymás gombjait. És ez, ha egymással pont ellentétes személyiségjegyeink vannak, konfliktusokhoz vezethet. 

Nem kell hozzá más, mint egy kép rólad, elölről és oldalról. Semleges arckifejezéssel, mimika nélkül, szemüveg nélkül, a szemek legyenek jól láthatók - a pupilla is! Az arcod jól látszódjon!

Ezt a képet e-mail-ben küldöd majd el a jelentkezés után. És pár napon belül megkapod az arcod alapján írt jellemzésed.

Azaz:

- Milyen kiugró személyiségjegyeid vannak, amikben valamely módon szélsőségeket élsz meg?

- Mire érdemes odafigyelned, mik lehetnek a pozitív választások az egyes helyzetekben, amik megkönnyíthetik a többiekkel való kapcsolatod, és a mindennapi életed?

Mi kell hozzá?

Egy kép az arcodról, elölről és oldalról

Két lehetőség közül vizsgálhatod önmagad:

Folyamatelemzéssel: Küldesz egy képet magadról, lehetőleg elölről és oldalról is, kisgyermek korodból, tinédzser korodból és a jelenből. Minél jobban látszik az arc, a szem és a formák, annál részletesebb elemzést tudok adni. 

Ezek alapján végignézem, milyen gyermekkorban még meglévő személyiségjegyeid változtak, és merre. Honnan indultál, mit építettél magadnak magadból, majd merre tértél el - neked pozitív vagy negatív vagy egyszerűen csak érdekes irányban.

Egy szép időutazás önmagadban.

Ennek díja 5.500 Ft.

Állapot elemzés: a küldött két kép segítségével elemzést kapsz arról, milyen személyiségjegyek vannak az arcodra írva, azt hogyan olvashatja a téged látók tudatalattija, milyen üzeneteket küldesz az arcoddal magadról, és mit lehet feltételezni a jellemzőidről az arcberendezésed alapján. 

Ez leginkább abban segít, hogy ráláss a működéseidre, a szélsőségeidre, és kulcsokat kapj ahhoz, hogy harmonikusabban boldogulj a mindennapokban, emberi kapcsolataidban és feladataid elvégzésekor. 

Ennek díja 4.500 Ft. 

A kép lehetőleg legyen:

Elölről és oldalról, semleges arckifejezéssel, mimika nélkül, szemüveg nélkül, a szemek legyenek jól láthatók - a pupilla is! Az arcod jól látszódjon, legjobb, ha a homlokod formája is. Minél több látszik, annál több jellemzőt tudok vizsgálni.

Jelentkezés:

Az űrlap kitöltésével:

Az űrlap beérkezése után e-mailben válaszolok, ahova elküldheted majd a képeket! A díj beérkezése után fogod megkapni az elemzést. Átutalással fogsz tudni fizetni.

Ha érdekel, hogyan érvényesülhet mindez egy konkrét személlyel való kapcsolatodban is, kérd a Páros elemzést, ami mellé ajándékba adok egy kronobiológiai elemzést is!

Mi is az a kronobiológia?

A kronobiológia egy személyiségtipológiai rendszer, melynek segítségével jobban megismerhetjük önmagunk, a társunk, családtagjainkat, barátainkat. Így kapcsolatainkat tisztábban, objektívebben láthatjuk, kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tehetjük őket. Segítségével meghatározhatók az emberi idegrendszer veleszületett jellemzői, mérhetővé és elemezhetővé teszi a köztünk lévő különbségeket.

Születésünk napja határozza meg a kronobiológiai pszchogenetikai típusunk érzelmi, fizikai és mentális szintjét. A születési dátum alapján kapunk majd 3 markert, ami megmutatja, melyik fizikai, érzelmi és intellektuális típusba tartozunk. Ehhez majd szükségem lesz a születési dárumodra (év, hónap, nap).

Ha két ember egy napon születik, az őket érő ingerek, az élettapasztalatuk, a személyes érzékenységeik különböző irányokba terelhetik őket. Ezeket a személyiségjegyeket a fenti arcelemzés tudja jobban beazonosítani, illetve nyomon követni. Ezért nagyon hasznos mindkettőt együtt vizsgálni!


Csomagok: állapotelemzés + kronobiológiai elemzés: 8.000 Ft helyett 6.000. 

Folyamatelemzés + kronobiológiai elemzés: 9.000 Ft helyetet 6.500 Ft.

A teljes csomaggal megkapod:

- Kronobiológiai jellemzés, születési fizikai, érzelmi, intellektuális típusod, ezek aránya a működésedben. Csakrákban lévő erők születéskor kódoltan. Sok hasznos, extra "használati utasítás" önmagadhoz. 

- Saját személyiségjegyeid, gyermekkortól a jelenig, mi az, amikben egyik vagy másik irányban hajlamos vagy a szélsőségekre, mi változott, mi szűnt meg, mi jelent meg.

- Mik az esetleges kockázatok, súrlódási felületek, mire figyelj oda a többi emberrel vagy az élethelyzetekkel való kapcsolatodban.

Jelentkezés

Az űrlap kitöltésével: 

 Az űrlap beérkezése után e-mailben válaszolok, ahova elküldheted majd a képeket és a születési dátumod! A díj beérkezése után fogod megkapni az elemzést. Átutalással fogsz tudni fizetni.