Mit fogunk csinálni?

2022.01.22

Hogyan zajlik egy kineziológiai ülés? Hány alkalomra van szükség? Én csinálom, vagy te csinálod? Kell hinni benne?

Mit fogunk csinálni?

Miután elmondtad, miben kérsz segítséget, az izmaid tartóerejének változását fogjuk segítségül hívni, hogy megtudjuk, hol és milyen stresszek okozzák a problémád. A minket érő stresszre az idegrendszer reagál. Az idegrendszer reakciójára pedig az izmok tartóereje reagál. Az izom minden, téged kellemetlenül érintő impulzusra elgyengüléssel fog reagálni, így mutatva meg a problémás területeket.

Alapjában véve nem a miértek, hanem a hogyanok érdekelnek. Kevesebb időt töltünk azzal, hogy miért alakult ki a problémád - többet azzal, hogy mit tegyünk, hogy elmúljon, és ne jöjjön vissza.

Lehet, hogy dolgozni fogunk:

- érzelmekkel, gondolatokkal, téged irányító hitrendszerekkel;

- a testedben, az energetikádban lerakódott feszültséggel;

- meridiánok, csakrák blokktalanításával;

- és szinte biztos, hogy az egésznek utána megyünk az idegrendszereden át, a feldolgozó központok működésének stresszmentesítésével.

Minden egyes oldás más, és két ember azonos problémájára sincs soha két egyforma megközelítés. Mindenki azt kapja, amire szüksége van a továbblépéshez - hiszen a kineziológiával azt kérdezzük, aki a legjobban tudja, mi kell neked: TÉGED!

Kik járnak hozzám?

Nők, férfiak, gyerekek vegyesen... Racionális, két lábbal a földön járó, néha kissé szkeptikus, de új megközelítésekre nyitott emberek járnak hozzám. A közös munkához elég annyi, hogy hajlandó legyél önmagaddal foglalkozni, önmagadon elgondolkodni, és ha kell, akár változtatni is. Az egyetlen, ami nem működik, ha a folyamattal vagy a módszerrel ellenséges vagy. Ez esetben kérlek, keress más szakembert.

Hány alkalomra van szükség?

Azt szoktuk mondani, hogy egy témakört 3-5 alkalom alatt lehet megfelelően körüljárni és kiegyensúlyozni. Mindez függ a probléma összetettségétől és a személyiségtől is, van, amikor 1-2 alkalom mindent megold, de van, amikor hónapok hosszú munkájára kell felkészülni. Kicsit olyan, mint a fogyás: nem mindegy, mekkora a túlsúlyod, és mi mindent kell átalakítani ahhoz, hogy a kívánt célt elérd.

Ki "csinálja?"

Ez a kineziológia millió dolláros kérdése... A válasz: egyszer én, egyszer te. 

  • Az én dolgom az, hogy rávilágítsak és megértessem veled, mi zajlik benned. 
  • A te dolgod a megértése, és a megértés utáni új döntések, választások meghozatala. 
  • Az én dolgom, hogy oldjam azokat a blokkokat benned, amik a kineziológia módszerével oldhatók, hogy rendelkezésere álljon a saját energiád a helyes cél megvalósításához. 
  • A te dolgod, hogy ezt az energiát használni kezd, és jól használd. 

Van, amikor az okozza a problémát, hogy valami hatására benne ragadtál egy állapotban, amit ha oldunk, máris haladhatsz tovább. De van, amikor egy viselkedéssel, hozzáállással te magad tartod magad egy téged gátló állapotban - ilyenkor komoly változásra van szükség, és az oldások abban segítenek, hogy megfelelő rálátással és kitartással járd végig a változás útját. 

Milyen gyakran kell találkoznunk?

Általában 2-4 hetente dolgozunk együtt. Különleges esetekben van csak lehetőség minden héten találkozni, mert a lényünknek időre van szüksége a beindított erős változások integrálására.