Esszenciák a kineziológiában

2016.11.28

Mi az esszenciák jelentősége? Miért más, amikor egy kineziológus dolgozik velük?

Bach virágok, Maui drágakövek és virágok, Kerti esszenciák, és a sort még folytathatnám...

Az esszenciák különböző eljárásokkal kivont rezgésinformációt hordoznak. Úgy tekinthetünk rájuk, mint az érzelmek és a lélek homeopátiás gyógyszereire. A bennük lévő rezgések az emberi aura asztrális, mentális és spirituális rétegeire is hatni képesek. 

Ha a test elengedő ideig újra és újra megkapja a neki szükséges rezgést, az állandósult pozitív érzelmi, gondolati és viselkedési mintákat hoz létre. 


Minden élményünk, és a hozzá tartozó érzelmek el vannak tárolva a sejtmemóriánkban. Az energetikai kineziológia módszerei segítenek a nagy kiegyensúlyozatlanságok megszüntetésével, de ahhoz, hogy egy üggyel kapcsolatos minden negatív finomenergia pozitívvá alakuljon, érdemes az esszenciák segítségét kérni. 

Az esszenciák viszont nem egyszerűen csak az érzelmeket oldják. Az érzelmek a hozzáállásunk, az eseményekről alkotott értékelésünk végtermékei. Sok minden miatt lehet például haragudni, ilyenkor tehát az érzelem, amit megélünk, a harag. 

A lényeg viszont az, ami beindítja a haragot: lehet, hogy valaki lekezelt (ez dühíthet, ha amúgy is kevésnek érezzük magunkat). Lehet, hogy valaki elfelejtett egy fontos találkozót velünk (ez dühít, ha például amúgy sem érezzük magunkat elég fontosnak).

Azaz a haragra, mint érzelemre máris két külön esszenciával tudunk hatni: egyikkel azoknak, akik kevésnek érzik magukat, egy másikkal azoknak, akik nem érzik magukat elég fontosnak. 

A megfelelő esszencia kiválasztása azon múlik, hogy megvan-e minden energetikai információnk a problémában résztvevő állapotról, és hogy képesek vagyunk-e ezt az információt elég ideig tárolni arra az időre, amíg minden kérdésünkre választ nem kaptunk.

Az energetikai kineziológia egyik óriási vívmánya a problémákhoz tartozó teljes információs "csomag" összegyűjtésének és energetikai tárolásának képessége, hogy minden korrekciós technika az egész csomagra hasson, ne csak annak egy részére. 

Így nem egyszerűen csak megkeressük azokat a rezgéseket, amikre szükséged van. 

Azokat a rezgéseket keressük meg, amik a problémádat kiváltó-fenntartó rezgések feloldásához és átírásához kellenek!

Kipróbálnád? Hívj, és gyere!