Energetikai kineziológia - a munkamódszerem

2022.01.22

A kineziológia eredeti jelentése szerint a mozgás tudománya, így az izmokkal, a mozgással foglalkozik. Ennek képviselője a humán kineziológia, illetve az orvosok által használt Alkalmazott Kineziológia. 

Energetikai kineziológiának azokat a kineziológiai módszereket hívjuk, amik a test izmait mint a testben keringő életenergia felmérésének és aktiválásának eszközét látják, és az izomtesztelést mint biofeeback rendszert használják a stresszek miatt keletkezett energetikai blokkok feltárásához és oldásához. 

Egy kineziológus több módon hívhatja magát, aszerint, hogy milyen kineziológiai ágakban van otthon. Lehet valaki One Brain kineziológus, Touch for Health kineziológus, Brain Gym kineziológus, neurokineziológus, stb, ezek mind beletartoznak az energetikai kineziológia fogalmába. Mivel én számos kineziológiai ágban otthon vagyok, gyűjtőnéven energetikai kineziológusnak hívom magam. 

Hangoljuk rá a tested, egész lényed a célodra!

Az energetikai kineziológia egy hatékony blokkoldó eszköz. Abból indul ki, hogy a problémáinknak egyszerre vannak testi, lelki, érzelmi, gondolkodási és energetikai okai, és csak ezek együttes megcélzásával lehet őket teljesen megszüntetni.

Ez a módszer jelentősen, az esetek többségében hosszútávon is csökkenti vagy megszünteti a stresszt, a nyugtalanságot és a túlfeszítettséget.

Hathatós támogatást ad minden olyan időszakban, ami mentálisan vagy érzelmileg megterhelő lehet, például kapcsolati vagy munkahelyi változások esetén, és megszabadít a hosszan fennálló fizikai és érzelmi fájdalmaktól, akár allergiáktól és emésztési zavaroktól is, a test természetes öngyógyító folyamatainak beindításával.

Budapest 12. kerületében várlak oldásokra, kiegyensúlyozásokra, a neurokineziológia (az idegrendszer működését akadályozó energetikai blokkok oldásával dolgozó) kineziológia, Touch for Health, One Brain,  Brain Gym, Alkalmazott Fiziológia, Integratív Kineziológia, és a SIPS kineziológiai módszereivel. A Touch for Health ágnak oktatója is vagyok. 

Az energetikai / szakosodott kineziológia kifejezés  minden, az életenergia érzelmi-mentális-energetikai blokkjának okával foglalkozó kineziológiai módszer gyűjtőneve. 

Ezen technikák magas szintű alkalmazására utal, ahol az energetikai kineziológus több kineziológiai ág alkalmazásával, több, a kliensnek személyre szabottan legjobb szempontból tudja a stressz jelenségeket vizsgálni és oldani. 

Egyszerre hihetetlenül hatékony, mindemelett gyengéd, ezért biztonságosan alkalmazható mind felnőtteken, mind gyerekeken.

Az Energetikai kineziológus nem gyógyít, hanem megadja a testnek és a léleknek a kívánsága szerinti impulzusokat önmaga gyógyításához. Nem diagnosztizál, inkább nyomoz. Egyszerűen követi a test üzeneteit, melyeket az izomteszten keresztül kap meg. Ami ebben még érdekesebb, hogy az izomteszt nem csak a problémák okához vezet el minket, hanem azokhoz a segítő eljárásokhoz is, amik a megszüntetéséhez szükségesek.