Energetikai kineziológia - a munkamódszerem

2022.01.22

Hangoljuk rá a tested, egész lényed a célodra!

Az energetikai kineziológia egy hatékony blokkoldó eszköz. Abból indul ki, hogy a problémáinknak egyszerre vannak testi, lelki, érzelmi, gondolkodási és energetikai okai, és csak ezek együttes megcélzásával lehet őket teljesen megszüntetni.

Ez a módszer jelentősen, az esetek többségében hosszútávon is csökkenti vagy megszünteti a stresszt, a nyugtalanságot és a túlfeszítettséget.

Hathatós támogatást ad minden olyan időszakban, ami mentálisan vagy érzelmileg megterhelő lehet, például kapcsolati vagy munkahelyi változások esetén, és megszabadít a hosszan fennálló fizikai és érzelmi fájdalmaktól, akár allergiáktól és emésztési zavaroktól is, a test természetes öngyógyító folyamatainak beindításával.

Budapest 12. kerületében várlak oldásokra, kiegyensúlyozásokra, a neuroenergetika és a LEAP (az idegrendszer működését akadályozó energetikai blokkok oldásával dolgozó) kineziológia, a Wellness, a One Brain, a Touch for Health, és a Brain Gym kineziológiai módszereivel. A Touch for Health ágnak oktatója is vagyok. 

Az energetikai / szakosodott kineziológia kifejezés  minden, az életenergia érzelmi-mentális-energetikai blokkjának okaval foglalkozó kineziológiai módszer gyűjtőneve. 

Ezen technikák magas szintű alkalmazására utal, ahol az energetikai kineziológus több kineziológiai ág alkalmazásával, több, a kliensnek személyre szabottan legjobb szempontból tudja a stressz jelenségeket vizsgálni és oldani. 

Magában foglalja többek között a Hagyományos Kínai Orvoslás, az energiagyógyászat technikáit is, eljárásai bizonyított érzelmi felszabadító és neurológiai blokkoldó technikákat tartalmaznak.

Egyszerre hihetetlenül hatékony, mindemelett gyengéd, ezért biztonságosan alkalmazható mind felnőtteken, mind gyerekeken.

Az energetikai kineziológiával végzett kiegyensúlyozások széles körűek, a személyt, mint teljes egészet nézik.

Bármire is legyen szükséged, az energetikai kineziológia valóban képes arra, hogy támogasson és segítsen abban, hogy fizikailag, mentálisan és érzelmileg jobban érezd magad, boldogabbnak, és teljesebbnek a mindennapjaidban.

Az Energetikai kineziológus a megszokottól más megközelítéssel dolgozik, bár munkájában felhasznál minden, általa ismert kineziológiai modalitás technikáit is.

Az energetikai kineziológus munkája egy olyan modellen alapszik, mely szerint az energia megmutatja a fiziológiai állapotot, és képes hatást gyakorolni a lelkiállapotra. Egy olyan egészségképpel dolgozik, mely szerint a test és az elme aktívan keresi az egyensúly kialakításának és megőrzésének lehetőségeit, de néha segítségre van szüksége a stabilitás helyreállításához. A test és az elme a problémák forrásához, gyökérokához vezeti az energetikai kineziológiával dolgozó szakembert az izomvizsgálat biofeedback mechanizmusának segítségével, ami közvetlenül a tudatalattiban lévő, akár rejtett tartalmak megszólítását is lehetővé teszi.

Így az Energetikai kineziológus nem gyógyít, hanem megadja a testnek és a léleknek a kívánsága szerinti impulzusokat önmaga gyógyításához. Nem diagnosztizál, inkább nyomoz. Egyszerűen követi a test üzeneteit, melyeket az izomteszten keresztül kap meg. Ami ebben még érdekesebb, hogy az izomteszt nem csak a problémák okához vezet el minket, hanem azokhoz a segítő eljárásokhoz is, amik a megszüntetéséhez szükségesek.