Stressz és feszültségek csökkentése a kineziológiában

2019.08.31

Stressz és feszültégek csökkentése

Modern életstílusunk hatalmas terheket róhat ránk. Sokan vannak, akik az elvárhatónál jóval többet vállalnak, mint amivel fizikailag, érzelmileg, mentálisan vagy érzelmileg kezelni tudnak.

Különösen jók vagyunk teljesen felesleges, vagy egyszerűen csak félreértelmezett dolgok miatt aggodalmaskodni. Szinte már elfelejtettük, hogyan legyünk önamgunkkal is gyengédek és kedvesek, ráadásul a körülöttünk lévő világ sem igazán bátorít erre.

A kiegyensúlyozások segítik a testet, hogy megmutathassa és elengedhesse a benne lévő feszültség forrásait, megtalálni a helyes viselkedési mintázatokat, azáltal pedig jelentősen csökkenteni a stresszes, "modern" élettel együtt járó feszültségeket és annak tüneteit.

Az energetikai kineziológia rendszere hatalmas segítség a stressz és a feszültség leküzdésében. Nem csak egyszerűen feloldom a benned kialakult energiablokkokat, hanem meg is tanítom azokat az egyszerű módszereket, amikkel magadnak is kezelni tudod majd a stresszes helyzeteket. 

A stressz és feszültség leggyakoribb oka az élet történéseire adott automatikus érzelmi reakció. Az érzelmi reakcióink pedig általában a múltban rögzült érzelmi reakció-mintázatok ismétlései.

A stressz okai egyénenként eltérőek. Ami az egyiket frusztrálja, a másikat teljesen hidegen hagyhatja. Függetlenül attól, hogy a stresszokozód egy adott személy, egy jelenlegi vagy múltbéli esemény, vagy akár mindezek kombinációja, az egészségedre gyakorolt hatása mindenki előtt jól ismert.

A nehéz helyzetekre vagy emberekre adott reakcióink nagy része a múltunkban alakult ki. Az energetikai kineziológia rendszerének jelentős része abban nyújt segítséget, hogy a jelenben élj, hogy megszabadulva a múltban rögzült "gomboktól", minden helyzetre a helyzetnek legmegfelelőbb, egyedi módon, ne pedig régi tapasztalatok alapján reagálj. Minél inkább képes vagy valódi önmagaddá válni, annál nagyobb belső erőre teszel szert, annál pozitívabban fogod tudni az életed szemlélni, ezáltal pedig egyre teljesebb életet fogsz élni.  

Személyiségfejlődés

Az energetikai kineziológia egy olyan komplex rendszer, ami gyengéden, de hatékonyan segíti a személyiség fejlődését.

Tudatalattink olyan, mint egy hatalmas számítógép, ami az idő nagy részében mindent az irányítása alatt tart. Ez azt jelenti, hogy mindegy, mivel próbálkozol tudatos szinten a jólléted vagy érzelmi felszabadulásod érdekében, ha a háttérben valamilyen önszabotázs program vagy rögzült negatív energia mozgat: bármelyik alááshatja az igyekezeteid.

Ezek a mintázatok, mint minden, ami az Univerzumban létezik, egyfajta "energiaként" nyilvánulnak meg, és mint ilyenek, fellelhetők, beazonosíthatók és kiegyensúlyozhatók.

A módszer segítséget nyújt, hogy Lényünk bármely szintjén hatni tudjunk a bennünk keletkezett blokkokra. A technikái által megszerezhető önismeret és könnyedség láttatni engedi valós, kiteljesedett önmagunkat. Ezáltal nő a tudatosságunk, a szeretet-teljességünk, és előtérbe kerülnek velünk született lehetőségeink, képességeink is

Energetikai kineziológiával a mélyen elrejtett fájdalmak és emlékek lágyan megszólíthatók, hatásaik finoman eltávolíthatók.

Jól tudom, hogy bizonyos témák vagy események számodra nem csak nagyon személyes jellegűek, hanem akár félelmetesek vagy kellemetlenek is lehetnek. A kineziológia szépsége többek között abban van, hogy nem szükséges minden probléma vagy esemény minden egyes részletét ismernem, ami nyomot hagyott benned, és ami miatt nem tudsz továbblépni. A kineziológia az ügyek összefüggéseivel, hatásaival foglalkozik, nem a részleteivel. Így akkor is komoly eredmények érhetők el vele, ha egyes részleteket inkább megtartasz magadnak.

Képzett Energetikai kineziológusként minden eszközöm megvan ahhoz, hogy gyengéden, de hatékonyan megszüntessem azokat az energetikai blokkokat és kiegyensúlyozatlanságokat, amik nem a javadat szolgálják. Az ilyen ismétlődő viselkedési mintázatok vagy feldolgozatlan események, érzelmek eltávolításával képes leszel tovább haladni az utadon, egy békésebb, kezelhetőbb, és teljesebb élet felé.

Azoknak, akik valóban hajlandóak önmagukba nézni, és ha kell, változtatni magukon, hihetetlen eredményeket tartogat magában az Energetikai kineziológiábal való munka. Hívj, ha úgy érzed, belevágnál!