Kronobiológia

Mi is az a kronobiológia?

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány, amely 1981-ben teljes rendszerré állt össze. A volt Szovjetunióból származik, szellemi szülei Zsazskov Artúr Vlagyimírovics és Dr.Tatjana Szmirnova. Ez a tudomány lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványos módoktól eltérően, egy teljesen más nézőpontból, energetikai oldalról szemléljük. A módszer működését statisztikákkal bizonyították, és szakértők, orvosok és pszichológusok személyes tapasztalatukkal támasztották alá.

Az életritmusok meghatározásával és a születéskor kapott energiák kiszámításával találó jellemzéseket olvashatunk magunkról vagy másokról, illetve különböző kapcsolatok működésének megértéséhez kaphatunk segítséget.

Az élettapasztalatokból adódó egyéni eltérések például az arcelemzéssel kiválóan megmutathatók, mert az arcunkra nem csak a genetikailag kódolt működésünk, hanem a kialakított hozzáállásunk is rá van írva.

Sajnos az emberek nagy része időnként valamilyen külső befolyásolás alatt áll (pl. munka, család, társkapcsolat), így előfordulhat, hogy alaptulajdonságainak egy részét nem használja, mert kevésbé ismeri, vagy már elfelejtette.

Boldogabb életet élhetünk, ha saját tulajdonságainkat mutatjuk a világ felé. Ellenkező esetben nem tudunk teljes életet élni, időnként hiányérzetünk támad. Ha folyamatosan másképp viselkedünk, mint a kapott tulajdonságaink alapján az várható lenne, akkor energiát vesztünk és kifáradunk.

A kronobiológiával egy kis közelítést kapunk, hogy milyennek születtünk valójában, milyen alaptulajdonságaink vannak vagy lehetnének. Ez a jellemzés segíthet visszatérni saját őszinte mivoltunkhoz, amelyben jól érezhetjük magunkat, és így erőlködés nélkül élhetünk összhangban a környezetünkkel és a világgal.

Létezik, hogy valaki egy korábbi sérelem vagy negatív élmény miatt önmagának ellentmondó tulajdonságokat vesz fel. Például, ha egy önfeláldozó érzelmi beállítottsággal rendelkező személy nagy ego-t mutat, és ezt pajzsként használva rejtőzködik. A leírás három részét tekintve, általában az egyikből erősebben, a másikból kevésbé érződnek a tulajdonságok, de ha visszatekintünk egy semlegesebb időszakra, akkor könnyen magunkra ismerhetünk. Az elemzéseben leírtakban nem a korlátainkról van szó, hanem hogy mihez kaptunk segítséget vagy energetikai lehetőséget.

Születésünk napja határozza meg a kronobiológiai pszchogenetikai típusunk érzelmi, fizikai és mentális szintjét. A születési dátum alapján kapunk majd 3 markert, ami megmutatja, melyik fizikai, érzelmi és intellektuális típusba tartozunk.

Mit kell tenned, hogy elindulj önmagaddal kapcsolatban a nagyobb tudatosság útján?

Küldd el a születési dátumod: év, hónap, nap!

És pár nap múlva megkapod az elemzésed. A kronobiológiai elemzés díja: 3.500 Ft

Jelentkezés az űrlap kitöltésével:


Ha két ember egy napon születik, az őket érő ingerek, az élettapasztalatuk, a személyes érzékenységeik különböző irányokba terelhetik őket. Ezeket a személyiségjegyeket a fenti arcelemzés tudja jobban beazonosítani, illetve nyomon követni. Ezért nagyon hasznos mindkettőt együtt vizsgálni! A kettő együtt 6.000 Ft befektetés a még mélyebb önismeretbe! Így az arcelemzést 4.500 Ft helyett 2.500 Ft-ért kapod!

Ingyenes ízelítőt itt kaphatsz a kronobiológiából: https://sorselemzes.eu/kronokiszamolo/kronokiszamolo.php

Ha további részletek is érdekelnek, jelentkezz hozzám elemzésre!