Kronobiológia

Mi is az a kronobiológia?

Kronobiológiai pszichogenetika: megmutatja a születési dátum és a bioritmus alapján a pszichológiai jellemzőket, milyen képességekkel születtünk, mik a stresszokozóink, valamint a fizikai, érzelmi, intellektuális kontúr szerinti típusunkat.

A születési dátumával mindenki egy egyéni képletet hoz magával, egy egyéni struktúrát. A kronobiológia megmutatja, hogyan érkezik az újszülött a világba, és milyen infót hordoz.

A kronobiológia egy személyiségtipológiai rendszer, melynek segítségével jobban megismerhetjük önmagunk, a társunk, családtagjainkat, barátainkat. Így kapcsolatainkat tisztábban, objektívebben láthatjuk, kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tehetjük őket. Segítségével meghatározhatók az emberi idegrendszer veleszületett jellemzői, mérhetővé és elemezhetővé teszi a köztünk lévő különbségeket.

Születésünk napja határozza meg a kronobiológiai pszchogenetikai típusunk érzelmi, fizikai és mentális szintjét. A születési dátum alapján kapunk majd 3 markert, ami megmutatja, melyik fizikai, érzelmi és intellektuális típusba tartozunk.

Mit kell tenned, hogy elindulj önmagaddal kapcsolatban a nagyobb tudatosság útján?

Küldd el a születési dátumod: év, hónap, nap!

És pár nap múlva megkapod az elemzésed. A kronobiológiai elemzés díja: 3.500 Ft

Jelentkezés az űrlap kitöltésével:


Ha két ember egy napon születik, az őket érő ingerek, az élettapasztalatuk, a személyes érzékenységeik különböző irányokba terelhetik őket. Ezeket a személyiségjegyeket a fenti arcelemzés tudja jobban beazonosítani, illetve nyomon követni. Ezért nagyon hasznos mindkettőt együtt vizsgálni! A kettő együtt 6.000 Ft befektetés a még mélyebb önismeretbe! Így az arcelemzést 4.500 Ft helyett 2.500 Ft-ért kapod!

Ingyenes ízelítőt itt kaphatsz a kronobiológiából: https://sorselemzes.eu/kronokiszamolo/kronokiszamolo.php

Ha további részletek is érdekelnek, jelentkezz hozzám elemzésre!