Kapcsolatelemzés

Mit mond egymásnak az arcotok?

- ha nem akarod olyan elvárásokkal terhelni, aminek nem tud megfelelni, bármennyire szeretne...

- ha nem érted magad vagy Őt, és egyes reakcióitokat....

- ha felelősséget akarsz vállalni a kapcsolatban játszott saját szerepedért....

Itt a lehetőség, hogy szakértő szemmel nézz a tükörbe! És lásd meg Őt is egy más gondolkodásmód mentén!

Küldj egy képet magadról és róla is, elölről és oldalról! (Kérdd ehhez az Ő beleegyezését is!) És pár napon belül elküldöm azokat a jellemvonásokat, amik az arcotokról leolvasható. Megkapod azt is, hogy mely területeken lehettek egymás ellentétei, hol lehetnek azok a sarokpontok, ahol nagyon oda kell figyelnetek egymásra, és hogy egészen pontosan mire kell odafigyelnetek! 

Ugyanez vizsgálható közted és szüleid, közted és gyermeked, közted és egy barátod között is - de mindenképpen kérd az ő beleegyezésüket, mielőtt elemzést kérsz magatokról! 

Viselkedéseink, működéseink az arcunkra van írva. A tiédre is, és az övére is.  

Ezek az arcotokra írt jellegek általában azokat az ösztönös reakciókat, beállítottságokat mutatják meg, amikhez visszanyúltok, ha feszültség alatt álltok. Ilyenkor nem mindig a józan ész diktál, sőt, azt is hihetitek, hogy teljesen racionálisak vagytok. Csak azt nem veszitek észre, hogy valójában automatizmusok rángatnak dróton. Tudatalatt nyomogatjátok egymás gombjait. És ez, ha egymással pont ellentétes személyiségjegyeitek vannak, konfliktusokhoz vezethet.

Ezzel a segítséggel arra kaphatsz rálátást, hogy egymáshoz képest milyenek vagytok, mi az, ami az arcotokra írt jegyeitek alapján a feszültség forrása lehet, és hogy mire érdemes odafigyelnetek, hogy jobb legyen. A tudatosítás a változás alapja! Ne csak sodródj, tegyél azért, hogy minden jól alakuljon köztetek!

Természetesen nincs minden az arcunkra írva, és a választásaink mindig felülírhatják azt, amire kódolva vagyunk. Itt  viszont hasznos segítséget kaphatsz a még jobb megértéshez.

Páros elemzés mellé ajándékba adok egy kronobiológiai elemzést is! 

Mi is az a kronobiológia?

A kronobiológia egy személyiségtipológiai rendszer, melynek segítségével jobban megismerhetjük önmagunk, a társunk, családtagjainkat, barátainkat. Így kapcsolatainkat tisztábban, objektívebben láthatjuk, kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tehetjük őket. Segítségével meghatározhatók az emberi idegrendszer veleszületett jellemzői, mérhetővé és elemezhetővé teszi a köztünk lévő különbségeket. 

Születésünk napja határozza meg a kronobiológiai pszchogenetikai típusunk érzelmi, fizikai és mentális szintjét. A születési dátum alapján kapunk majd 3 markert, ami megmutatja, melyik fizikai, érzelmi és intellektuális típusba tartozunk. 

Ha két ember egy napon születik, az őket érő ingerek, az élettapasztalatuk, a személyes érzékenységeik különböző irányokba terelhetik őket. Ezeket a személyiségjegyeket a fenti arcelemzés tudja jobban beazonosítani, illetve nyomon követni. Ezért nagyon hasznos mindkettőt együtt vizsgálni!

Mit kell tenned, hogy elindulj a kapcsolatodban a tudatosság útján? 

Küldj egy képet magadról és partneredről, amin mindketten jól látszotok elölről és oldalról. Ne legyen szemüveg, ne legyen arcmimika, a szemnek látszania kell! Ne legyen sapka, az arckifejezés legyen minél semlegesebb!

Küldd el hozzá mindkettőtök születési dátumát: év, hónap, nap!

És pár nap múlva megkapod mindkettőtök elemzését. Azaz:

- Saját személyiségjegyeitek, amikben egyik vagy másik irányban hajlamosak vagytok a szélsőségekre.

- Egymáshoz képest mi az, ami szerepet játszhat - esetleges kockázatok, súrlódási felületek, mire figyeljetek.

- Kronobiológiai jellemzés, kitérve a kapcsolatban fontos szerepet játszó tényezőkre. Csakrákban lévő erők születéskor kódoltan. 

Jelentkezés

Az űrlap kitöltésével: 

Az űrlap beérkezésekor e-mail-ben válaszolok, ahova elküldheted a kért adataitokat. 

A képek lehetőleg legyenek:

Elölről és oldalról, semleges arckifejezéssel, mimika nélkül, szemüveg nélkül, a szemek legyenek jól láthatók - a pupilla is! Az arcod jól látszódjon, legjobb, ha a homlokod formája is. Minél több látszik, annál több jellemzőt tudok vizsgálni.

A kapcsolati elemzés díja: 8.000 Ft. A kronobiológiai elemzést ajándékba kapjátok, mindkettőtökről! A díjat átutalással fizetheted.