❈ Kineziológia felnőtteknek ❈

Felnőtteknek

Igazi problémánk akkor van, ha bárhol keressük, nem találjuk rá a megoldást. Eredményes problémamegoldásnak azt hívhatjuk, ha eredményesen tudjuk a bajunkat orvosolni, vagy ha annyira meg tudjuk változtatni a hozzáállásunkat, hogy már nem tekintjük problémának. 

Amíg csak odaáig jutunk el, hogy egyre jobban meg tudjuk fogalmazni a problémánk mibenlétét, az olyan, mintha folyamatosan csak beszélgetnénk a takarításról, de sehogy sem tudnánk kézbe venni a seprűt...

Ez nem is csoda: a válaszok nem (csak) ott vannak, ahol keresed őket. Van, amikor más megközelítéssel kell keresni az igazi okokat vagy a valós megoldást. Én a kineziológiai módszerekkel közvetlenül a tested kérdezem, a testeden keresztül pedig a tudatalattid. 

Senki nincs, aki nálad jobban ismeri a megoldókulcsokat!

Az én technikáim arra valók, hogy elő tudjuk hívni őket.

A munkám kulcsszava az izomteszt. Ismered a mondást, hogy "ülj le, van egy rossz hírem?" De miért kell leülni?

Mert ha stressz ér, az izmaink elgyengülnek, és esetleg összerogynánk a rossz hír hallatán. Ezt a végtelenül egyszerű mechanizmust használjuk ki, amikor kineziológiai módszerekkel dolgozunk.

Megbeszéljük a problémakört, amiben segítséget kérsz, majd átadjuk teljes egészében a testnek az irányítást: minden, ami a testednek - tehát az izmodnak - stresszt okoz, az rossz neked. Mi azt a kineziológiai módszert fogjuk keresni, ami megszünteti ezt a rosszat. Erről szól a kineziológia. A stressz beazonosításáról és erejének megszüntetéséről. 

Úgy érzed, segíthetek? Kérj telefonon időpontot, és gyere el egy kineziológiai konzultációra!

Az emberek általában a következő ügyekkel fordulnak hozzám:

- félelmek, levertség

- általános vagy konkrét helyzettel kapcsolatos nyugtalanság

- egy helyzetben való megrekedtség, változ(tat)ásra való képtelenség

- kiégettség, motiválatlanság

- stressz, feszültség

- alvászavar

- ismeretlen eredetű meddőség

- ismeretlen eredetű fizikai tünetek

- önismeret, kapcsolati problémák

- tanulási zavarok és ágybavizelés gyerekeknél

- érzelmi stressz alapú fizikai problémák.

- Speciális eljárások vannak az egyensúlyérzék, a látás, a hallás kiegyensúlyozására, az idegi túlérzékenység kezelésére és a testben felhalmozódott méreganyagok kivezetésére.