Energetikai kezelések

Integrált Energia Terápia

Az Integrált Energia Terápia® (IET®) egy újgenerációs, hatékony energiaterápia rendszer, ami megszabadít energiablokkjaidtól, a jólléted érdekében.

Segít biztonságosan és fájdalommentesen kitisztítani a múltad korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt jelenedben, hogy kibontakozz és megvalósítsd álmaid a jövőben.

Azért hívjuk "integrált"-nak, mert használatával a múlt fájdalmait a jelen gyógyító energiájával integráljuk, ami elhozza a jövő örömét. 

Kifejezetten a sejtmemóriában őrzött érzelmek és blokkok felszabadításáról szól.

Egyre inkább ismert, hogy a test bizonyos részein bizonyos negatív érzelmek nagyobb eséllyel tárolódnak, és ott idővel komoly gondokat okozó blokkokká is alakulhatnak. Elengedésük, kioldásuk, megtalálásuk nem mindig könnyű, vagy gyakran hosszas folyamatot vesz igénybe.

Az IET segítségével az addig rejtve maradt problémák feloldódnak, vagy oldhatóvá válnak. 

Az eljárás három fázisból áll: elsőként az energia speciális minőségének köszönhetően testrészenként aktiválom a sejtmemórióban lerakódott negatív emóciót, majd további pontok érintésével lehetővé teszem az elengedést. Ezután, harmadik lépésként, az adott területre az őt tápláló érzelmi minőséget töltöm vissza.

Az IET 9 gyógyító angyal energiájával dolgozik. 

Oldjuk a tárolt negatívat, és rögzítjük helyére a pozitívat:

- bűntudat helyett ártatlanságot

- bizalmatlanság helyett bizalmat

- szégyen helyett büszkeséget

- fenyegetettség helyett támogatást

- muszályok és "kellek" helyett szabadságot

- szívfájdalom és árulás helyébe szeretetet

- neheztelés és harag helyett megbocsátást

- stressz és erőtlenség helyett könnyedséget

- félelem helyett pedig biztonságot kapunk. 

Az Integrált Energia Terápia további különlegessége a bennünk lévő ellenállások és félelmek elengedésének speciális módszere.

Képessé tesz kitolni az életünkből azt, amire már nincs szükség. Megszünteti azt az érzést, hogy az életben küszködni kell, és segít magunkhoz ölelni és beengedni mindazt, amire vágyunk. 

És akkor ott van még a döntésekkel és azok megvalósulásával kapcsolatos örök félelem: jól választok vajon? És félek-e ettől az új lépéstől annyira, hogy inkább mégse induljak? Vagy netán elindulok, de az utolsó pillanatban behúzom a féket? Az IET-ben ezeket a félelmeket is feloldojuk. 

Az IET kezelés alkalmankénti díja 12.000 Ft, időtartama kb. 1,5 óra. 

Bejelentkezés: 06 20 / 628 77 00

Reiki energia

Reiki

A Reiki -t talán nem is nagyon kell bemutatnom. Egy évtizedek óta "újrafelfedezett" gyógyító energiáról van szó, amit az arra beavatott a tenyerén keresztül közvetíteni tud a hozzá fordulónak.

Ez az energia oda áramlik, ahol szükség van rá, olyan mennyiségben, ahogy jó. Minél többet alkalmazza valaki, annál inkább ki tudja fejteni áldásos hatását.

Támogatja a relaxációt, akár a gyógyulást is (kiegészítő módszerként), segít megtisztulni, a blokkokat, szennyeződéseket elvátolítani, ezáltal kicsit jobban önmagaddá válni.

Ha Reiki kezelésre jössz, garantáltan ellazulsz, feltöltődsz, megpihensz.

Villágunkban egyre nagyobb érintéshiány van. Pedig talán ismered a mondást: napi 8 ölelés kell ahhoz, hogy szinten tartson. Neked összejön ennyi? Hányszor érzed magad szeretve, táplálva, megértve, körülölelve? Ha úgy érzed, ilyen fajta hiány van benned, a Reiki feltöldődés kifejezetten Téged vár!

A Reiki alapjában véve a fizikai problémák okait "mossa ki" az energetikánkból. 

Az IET a sejmemóriában rögzült blokkokat távolítja el, helyükbe új, pozitív programokat töltve.

Hogy melyiket válaszd? 

Nehéz kérdés... szívem szerint kineziológiai izomteszttel dönteném el, hogy melyikre van szükség, hiszen a kineziológiai izomteszttel a testedet, a testeden keresztül pedig egész lényedet kérdezzük meg arról, hogy mi számára a legjobb. 

Hogy is néz ki egy energia kezelés?

Egy rövid beszélgetés után, teljesen felöltözve felfekszel egy kényelmes kezelőágyra, ahol lágy zene mellett, finom érintésekkel Reiki vagy Integrált energiával töltelek fel. Általában nagyon mély, relaxált állapotba kerülsz, de a folyamat alatt megjelenhetnek képek, megértések, emlékek, amik amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan tovább is mennek, jelezve, hogy már megtalálták a helyüket a rendszeredben.

A kezeim valószínűleg végig melegnek, forrónak fogod érezni, ritkábban pedig inkább hidegnek, attól függően, hogy az adott problémánál, az adott területen, milyen energiára van szükség.

Én nem befolyásolok semmit, csak jelenlétemmel elérhetővé teszem ezeknek az intelligens energiáknak a jótékony hatását.

Bárkinek, bármilyen élethelyzetben érdemes kipróbálni!

Az energetikai kineziológiával csodálatosan kombinálható.

Itt várlak:

Miért tőlem kérd?

Pisták Dóra vagyok, Reiki Mestertanár.

Első Reiki beavatásom 2008-ban kaptam, amit hamarosan követett a második is. 

2009-ben találtam rá a Colorado System Reiki rendszerére, ebben váltam Mestertanárrá, mert ennek a rendszernek a tiszta energiája hozta el számomra azt a fejlődést, amit a hozzám fordulóknak át szereték adni. 

Bár a Colorado System akkori formájában már nem létezik, az energia továbbra is megőrizte hihetetlen erejét és tisztaságát. 

Az IET rendszerébe 2017-ben érkeztem meg, azóta fordítom ezt a magas minőségű energiát önmagam, gyermekeim és más családtagjaim, illetve bármely segítségre vágyó javára. 

Mint minden energia, ez is csak tiszta csatornán tud megfelelően és tisztán áramolni. A közvetítő rezgései, energetikai állapota még egy önmagában tiszta energia esetén is meghatározza azt a minőséget, ami hozzád el fog jutni.

Én rendszeresen dolgozom magamon azért, hogy az energetikai állapotom méltó legyen az általam vállalt feladat elvégzéséhez. Mindent megteszek azért, hogy olyan körülmények közé érkezz hozzám, ami támogatja a jólléted. Tudatában vagyok a felelősségemnek, és munkám ennek előtérbe helyezésével végzem. 

Személyem és hozzáállásom garantálja, hogy nálam ezek a csodálatos energiák a megfelelő minőségben jussanak el hozzád...

Egy alkalom díja: 12.000 Ft.

Időpont foglaláshoz jelentkezz be: 06 20/ 628 77 00