Csakrabalansz

Csakrák kineziológiai kiegyensúlyozása 

Kineziológiai szempontból a csakrák energiaközpontok, amik szervekhez, mirigyekhez és az idegrendszerhez kapcsolódnak. Tartalmazzák életünk minden pozitív és negatív eseményének, történésének elektromos lenyomatát. Megfelelő működésük támogatja a szerv/mirigy funkciót, az autonóm idegrendszert, az érzelmi állapotunkat, hitrendszereinket, érzékelésünket, alapvetően a világgal, önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunkat. 

Hogyan zajlik:

  • A csakrákba egyenként "belépve" beazonosítjuk a rá ható stressz fajtáját és érzelmi/energetikai okát.
  • Ellenőrizzük, kapcsolódik-e hozzá konkrét életesemény, esetleg attitűdök, hitrendszerek, amiknek a stresszét oldani kell.
  • Oldjuk a csakra működésére ható stresszeket, legyenek azok érzelmi-mentális-fizikai-energetikai természetűek.

Kineziológiai kiegyensúlyozásuk mély és hosszantartó változásokat támogathat. Fontos megjegyezni, hogy kineziológiai módszerekkel a csakrák elektromos memóriáját stimuláljuk, anélkül, hogy érintenénk azok spirituális területeit. Kineziológiával a jelen élet stresszeinek elektromos lenyomatait érjük el és egyensúlyozzuk ki.

Csakráink magukba zárják gondolataink, érzelmeink, elfogyasztott táplálékaink, a környezetünk, stb. hatásait. A testre közvetlen hatással van a csakrákon keresztül áramló energia minősége. Például ha tele vagyunk negatív érzelmekkel vagy élményekkel, negatív energiájuk átmegy a csakráinkon és a testünkön is, ami idővel akár megbetegedést is okozhat. A csakrák a környezetből is felvesznek energiát, így például mások negatív érzelmei szintén rossz hatással lehetnek ránk.

Persze nem tudjuk elkerülni a negatív energiákkal való találkozást, az élet önmagában véve is stresszes, de sokat tehetünk a negatív érzelmeink pozitívba fordításáért, és a negatív energiáktól való védelemért. A kineziológia sokat segíthet a csakrák működési egyensúlyának helyreállításában és fenntartásában. Kicsit olyan, mint egy tavaszi nagytakarítás!

Valójában több ezernyi csakránk van, testen belül, és azon kívül is. A csakrabalansz folyamatban a 7 fő csakrával és a Csecsemőmirigy csakrával dolgozunk, ami az immunműködésre hat. 

A módszer:

A haladó kineziológiának, azon belül az Alkalmazott Kineziológiának az ékköveként számon tartott 7 Chi Keys (kulcs) eljárás magas szintre emeli a csakrák kineziológiai kiegyensúlyozását.

A 7 Chi Keys csakra kiegyensúlyozó program az Alkalmazott Fiziológiából származik. Összesen öt fajta energetikai csakrablokkot vizsgál és old:

  • sűrűség: a csakra belső struktúrája
  • forgás: a csakra oscillációs mozgásának egyensúlya
  • projekció: a csakra kinyúlása a többihez képest
  • tölcsérek állapota: a csakrát alkotó tölcsérek megtörtsége vagy görbültsége

A 7 Chi Keys (kulcs) csakra program a csakrákban tárolt ügyeink kiegyensúlyozásában segít. 

A csakrabalansz díja: 17.000 Ft / 60 perc.