Amivel mindketten jól járunk :)

Légy a kíváncsiságom és maximalizmusom haszonélvezője!

Folyamatosan tanulok, hogy minél több módszerrel és minél alaposabban tudjak segíteni. De minden újat alaposan be kell gyakorolni, másképp nem tudom abban a minőségben adni, ahogy arra egy problémákkal küzdőnek szüksége lehet. Ezért ezen az oldalon azokat az elmélyítésre váró tudásokat ajánlom kedvezményesen, amiket professzionális szintre szeretnék fejleszteni, rajtad gyakorolva:

Amit kapsz:

- 45-60 perces kezelést az adott technikával.

- Jelentős kedvezményt: alkalmanként 12.000 Ft helyett 4000 Ft-ért kapod meg egy nagyon tapasztalt szakember segítségét.

- Ráadásul viszonylag kis ráfordítással nyersz betekintést önmagadba, a saját világodba, és döntheted el, hogy szeretnéd-e más módszerekkel is folytatni a munkát, ha szükséged van rá. 

Mivel várlak:

Craniosacralis terápia

Az Upledger Intézet CST1 szintű tanfolyamát elvégzett hallgatója vagyok.

Az ezen a tanfolyamon megtanult úgynevezett 10 lépéses protokollt fogom elvégezni rajtad.

Miért jó ez neked:

- ellazulsz

- a tested működése optimálisabbá, könnyedebbé, stresszmentesebbé válik

- javulhat a látásod, hallásod, az alvásminőséged, csökkenhetnek fájdalmaid, feszültségeid

- javulhat a testtartásod, a mentális képességeid és az érzelmi stabilitásod.

Bővebb információt a craniosacralis terápiáról itt találsz: https://www.upledger.hu/


Miért jó ez nekem:

- tapasztalatot gyűjtök

- a következő tanfolyam elvégzéséhez szükséges 30 esettanulmány elkészítésében kapok segítséget

- a következő tanfolyam elvégzéséhez szükséges minimum 75 kezelést így tudom teljesíteni.

Ahol most tartok:

- egy teljes kezelést végig tudok csinálni a vázlatos segédanyagom segítségével. Észreveszem az eltéréseket, az egyéni jellemzőket, nyomon tudom követni egyik alkalomról a másikra a változásokat, ki tudom jelölni azokat a területeket, amiket alaposabban segíteni kell.

Meddig lesz kedvezményes: amíg fejből végig nem tudom csinálni a 10 lépéses protokollt, úgy, hogy minden egyes lépésénél felismerjem a legapróbb problémákat is. Jól haladok vele, úgyhogy siess :)

Hyperton-X kineziológia

A Hyperton-X egy olyan univerzális módszer, ami segítséget nyújthat a tanulási képességek és sportteljesítmény fokozásában, krónikus fájdalmak, érzelmi problémák kezelésében. 

Az eljárások célja a kulcsfontosságú izmok hipertóniájának beazonosítása és oldása, ezáltal pedig a teljes agy: jobb-bal-elöl-hátul integrációja, illetve a test-elme egyensúlyának helyreállítása. Ennek a következő hatásait figyelték meg: 

- A cerebrospinális (agy-gerincvelői) folyadék áramlásának javulása

- a szenzoros érzékelés és feldolgozás javulása

- a hormonrendszer működésének javulása

- a hipertóniás izmok által okozott által okozott neuromuszkuláris jelek zavarának csökkenése.

- a Hyperton-X ezen kívül olyan holisztikus energiarendszereket is harmóniába hoz, mint a csakrák, meridiánok vagy a tibeti nyolcas energiák. 

Miért jó ez neked:

- olyan izmokat fogok blokktalanítani, melyek állapota közvetlen szerepet játszik az egészség és a jó közérzet kialakításában.

- hihetetlenül nőni fog a hajlékonyságod

- nő az energiaszinted és a mentális kapacitásod

- javul az ingerfeldolgozási képességed és az egyensúlyod

- esetleges fájdalmaid csökkennek (az akut gyulladásos folyamatok enyhítése és súlyos sérülések utáni rehabilitáció kívül esik ezen ajánlat keretein. Komoly mozgásszervi panaszokkal kérlek, fordulj erre specializálódott szakemberhez, illetve az érzelmi-energetikai okainak feltárásához és oldásához szívből ajánlom az energetikai kineziológiát!).

- még egy apróság: nem ismerek senkit az országban, aki ennek a kineziológiai ágnak mind a 4 szintjével dolgozni tud, így ezt a módszert, ebben a mélységben kizárólag nálam találod meg...

Miért jó ez nekem: 

Az eljárásokat, az alapelveket és a módszert már ismerem, oda szeretnék eljutni, hogy a technikákat a jegyzetből való puskázás nélkül, a mindennapi munkámba integráltan, bármikor, készség szinten alkalmazni tudjam. Nem kezdőként fogok dolgozni rajtad, csak erősen fogok a jegyzet tudásanyagára támaszkodni a munka közben.

Fontos tudnivaló, ha belevágnál:

Óriási tudásanyagról van szó, így egy alkalommal biztosan nem érünk a végére. Kérlek, akkor jelentkezz, ha szívesen rászánnál több alkalmat is! 

Az első alkalommal állapotfelmérés után minimum az elsődleges izmokat végigvesszük, és amelyik hipertóniás, azt oldjuk is. Azt fogod érezni, hogy óriási energiád van, szinte bizseregni fogsz mindenhol, könnyed leszel és valószínűleg jókedvű. A módszer ugyanis nem csak arról szól, hogy jó laza legyél, hanem a test alapvető működési egységeiben szabadítja fel az akár évek óta nem áramló energiát. 

A következő alkalommal, vagy alkalmakkor, a másodlagos izmokat is hozzávesszük az elsődlegesek mellé, foglalkozunk a bőr hipertóniájával, az egyensúlyban nagy szerepet játszó talpi nyomásszenzorokkal és az egyensúlyi rendszer mélyebb kiegyensúlyozásával is. Mindezt szépen a jegyzet szerint haladva, egymásra építve fel a teljes test balanszát. 

A folyamat bármikor abbahagyható, nem szükséges az egészen végigmenni ahhoz, hogy áldásos hatásait megérezd. 

Akiket várok:

Ezekre az alkalmakra kizárólag mentálisan és testileg (orvosilag) egészséges felnőttek jelentkezését várom, akik szeretnék még jobban érezni magukat a bőrükben.

Nem baj, ha problémáid, kellemetlenségeid vannak, azokat mindkét módszer enyhíteni fogja.

Egyéb feltételek:

- kizárólag hétköznap napközben tudok időpontot adni ezekre az alkalmakra, legkésőbb 3 órai kezdéssel, de főleg 11.30-as vagy 13.30-as kezdési időpontra számíts.

- a lemondási díjak itt is érvényesek: ha 24 órán belül mondod le a megbeszélt időpontot, a teljes alkalmat ki kell fizetned. Ha nem mondod le, és nem jelensz meg, akkor nem tudunk többet együtt dolgozni.

- Ha bármilyen feltétel változik, arról minden esetben előre szólok!

Várlak szeretettel ezen az izgalmas kalandon!